Pro zákazníky mBank: nejvýhodnější „flat“ na trhu

Nabídka mBank vypadá hned na první pohled velmi lákavě, zejména pro datově náročné zákazníky. Je však určena výhradně pro klienty banky, a to zatím zdaleka ne každý vidí kód nutný pro objednání ve svém internetbankingu, což potvrzují v diskuzi naši čtenáři. Přehled tarifů mVolání:

Klepněte pro větší obrázek
Limitovaná nabídka mVolání je výrazně výhodnější než ostatní „flatové“ tarify na trhu (obr.: mojmax, forum.mobilmania.cz)

V reakci na původní článek o mBank (níže pod čarou) jako virtuálním operátorovi, se nám ozval Vodafone s překvapivým komentářem:

„mBank není virtuálním operátorem v síti Vodafonu, nejedná se o velkoobchodní nabídku. Jde o časově omezené zvýhodnění, které připravila mBank pro svoje zákazníky.“

Jinými slovy, mBank není a v nejbližší době nebude virtuálním operátorem, to pouze ve spolupráci s Vodafonem nabídne svým klientům určité tarify za zajímavou cenu. A vzhledem k tomu, že se jedná o akci u příležitosti oslav narozenin mBank, nabídka bude dostupná pouze po omezenou dobu.

A ještě jeden postřeh. Jeden z elektronických letáků, které mBank vypustila do světa, hlásal, že vše vypukne 6. listopadu po 6. hodině. V 6:00 se však nic nestalo ani na mbank.cz, ani na vodafone.cz/mvolani, a tak budeme čekat na tiskovou zprávu, nebo šestou hodinu večerní… Leták opravdu uvádí „po šesté hodině večerní, tím je celá záležitost jasná“.


Původní článek vyšel v pondělí a tímto nadpisem:

Virtuální operátor mBank slibuje nejvýhodnější cenu na trhu

Virtuálního operátora má dneska kde kdo, proč tedy ne banka? Šesté narozeniny oslaví spuštěním nového „virtuála“ mBank, stane se tak 6. listopadu po 6. hodině. Firma zprávu nepotvrdila, takže i následující tarifní ochutnávku berte s rezervou, ale už ve středu bychom měli znát všechny detaily.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
S tímhle heslem jde mBank na mobilní trh. Srovnání se síťovými operátory se nebojí.

Podle (opět nepotvrzených) informací z diskuzního fóra má stát mVolání 599 Kč, mVolání mini pak 299 Kč, a to jsou rozhodně zajímavé ceny. Z indicií vyplývá, že mBank bude fungovat v síti Vodafone. Teď už si počkejme jen na potvrzení.

Diskuze (109) Další článek: Češi stanovili světový rekord v počtu lidí telefonujících v bublině

Témata článku: , , , Zákaz, Pro +, F +, MBank CZ, Limitovaná nabídka, Trh, Celá záležitost, Zak, MBA