Proč se vyplatí počkat na Samsung Galaxy S21 FE? Jako jediný model řady dostane Android 15

Samsung připravuje premiéru čtvrtého modelu řady Galaxy S21, a to několikrát odloženého Galaxy S21 FE. V posledních několika dnech unikla Samsungu na veřejnost hned několikrát fotografie telefonu ze sekce podpory, a tak není o jeho existenci žádných pochyb. Ještě, když kolumbijská pobočka Samsungu vesele vystavuje doplňkové kryty pro zatím neoznámený smartphone...

Podle zdroje, který má k dispozici úvodní firmware pro chystaný telefon, je jasné, že novinka už po prvním vybalení z krabice rovnou poběží na Androidu 12. A to znamená, že se bude jednat o první Samsung, který bude díky nedávné změně politiky updatů aktualizován až na Android 15!

A to je samozřejmě v kontrastu se stávajícím triem Galaxy S21, které se začalo letos prodávat s Androidem 11 a teprve nedávno dostalo aktualizaci na Android 12. A protože Samsung slibuje tři generace Androidů, znamená to, že tyto telefony zakončí svůj životní cyklus u Androidu 14, zatímco „ef éčko“ se dočká ještě jedné generace Androidu navíc. 

Představení Samsungu Galaxy S21 Ultra:

Na Android 15 bude zcela jistě aktualizována i připravovaná řada Galaxy S22, ovšem Galaxy S21 FE s modelovým označením SM-G990E/DS by mohl být zajímavým kompromisem mezi pořizovací cenou, hardwarovými specifikacemi a aktuálností Androidu. A to i přesto, že byl telefon dvakrát „zrušen“, než dostal „zelenou“. Jeho oficiální premiéra se očekává na lednovém veletrhu CES v Las Vegas. 

Zdroj Sammobile

Diskuze (23) Další článek: Zchlaďte svůj iPhone. Razer prodává svítící větráček s MagSafe pro hráče

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Model, F +, Model řady, Telefon, Pro +, Chystaný telefon, Sammobile, Las Vegas, Jediný model, Samsun,