První oficiální sraz koloběžek Xiaomi přinese nový model Mi Electric Scooter Pro. Známe cenu

Elektrické koloběžky Xiaomi bez nadsázky změnily svět osobní elektromobility. Unikátní kombinace technologie, designu, spolehlivosti a atraktivní ceny přesvědčila milióny uživatelů po celém světě, že vedle kouřícího auta a přeplněné hromadné dopravy existuje i třetí způsob efektivního pohybu po městě.

České Xiaomi v prvním červencovém týdnu začne prodávat vylepšený model Xiaomi Mi Electric Scooter Pro. Cena je stanovená na 14 999 Kč. Hlavní novinkou je protiblokovací brzdový systém E-ABS na předním kole a systém pro rekuperaci energie, takže při zpomalování teče energie směrem do baterie. I díky tomu se zvýšil maximální udávaný dojezd z dosavadních 30 na 45 km – hlavním důvodem nárůstu však je větší baterie, která může i za růst hmotnosti z 12,5 na 14,2 kg. Maximální rychlost zůstává omezená na 25 km/h.

Hlavním poznávacím znakem nového modelu je displej v představci řídítek a mírně pozměněný design (výraznější červené prvky).

U příležitosti představení nové verze Xiaomi Electric Scooter Pro pořádá Xiaomi Česká republika první oficiální sraz Xiaomi koloběžek. Koná se na největším pražském dopravním hřišti u Základní školy Glowackého v sobotu 22. června 2019. Program je naplánovaný od 13 do 17 hodin, ale areál zůstane přístupný i po ukončení akce. Sraz je skvělou příležitostí pro setkání zapálených elektro-koloběžkářů, ale lákadel je více.

Každý návštěvník, který přijede na koloběžce značky Xiaomi, si odnese hodnotné dárky, pro prvních 100 bude připravena limitovaná edice kšiltovky Xiaomi Scooter Crew. V dovednostní soutěži se bude hrát o ceny v hodnotě až 5 000 Kč. Novou Xiaomi Electric Scooter Pro může na vlastní nohy vyzkoušet úplně každý, také Freestyle scooter show a BMX show jsou přístupné široké veřejnosti.

První oficiální sraz elektrokoloběžek Xiaomi v bodech:

  • sobota 22. červen 2019
  • dopravní hřiště u ZŠ Glowackého (Glowackého 555/6, Praha 8)
  • 13:00                          Představení nového modelu Mi Electric Scooter Pro
  • 13:00 až 16:00          Dovednostní soutěž na Xiaomi koloběžce
  • 13:00 až 17:00          Testovací jízdy nové Xiaomi Mi Electric Scooter Pro
  • 13:30                          Ukázka první pomoci organizace BESIP
  • 14:00                          BMX show
  • 14:30                          Freestyle scooter show
  • 16:00                          BMX show
  • 16:30                          Freestyle scooter show
  • 17:00                          Vyhlášení soutěže / konec programu

 

Diskuze (7) Další článek: Asus chystá druhou generaci herního smartphonu. Má mít 120Hz displej

Témata článku: Xiaomi, , , , , , Česká republika, Freestyle, Scooter Pro, Beryko, Pro +, Nový model, Electric scooter, Sraz, Model, Electric, Show, Area, Nový mód, Praha, BESIP,