První pohled na chystaný tablet Galaxy Tab S6 Lite. Silnou stránkou bude S Pen

Samsung připravuje nový tablet Galaxy Tab S6 Lite, který má být ořezanou verzí loňského Galaxy Tab S6. Do popředí se opět dostane přepracované dotykové pero S Pen, které podporuje bezdrátové dobíjení ze zad tabletu. Z přední strany bude tablet vypadat podobně jako jeho vybavenější předchůdce, zůstane mu i kovové tělo. Ta hlavní omezení se budou týkat základního hardwaru.

Výkon dodá čipset Exynos 9611, jehož Samsung s oblibou používá u smartphonů střední třídy. Operační paměť bude 4GB, tablet bude k dostání se 64 nebo 128GB pamětí. Uvnitř samozřejmě čekejte operační systém Android 10 navázaný na grafickou nadstavbu One UI 2.1. Tedy stejnou, se kterou se 13. března na trhu vyrukují Samsungy řady Galaxy S20.

Tím největším lákadlem má být nižší cena oproti Galaxy Tab S6, který se v současné době prodává za 17 990 Kč (Wi-Fi), resp. za 19 990 Kč v případě LTE varianty. Tablet však můžete zjednodušeně vidět i jako variantu loňského Galaxy Tab S5e, jen s přídavkem dotykového pera. Právě stylus chyběl zájemcům o „pět éčko“ nejčastěji. Kdy se Galaxy Tab S6 Lite dostane do prodeje, zatím nevíme, s ohledem na úniky bychom už neměli čekat moc dlouho.

Redakční představení tabletu Galaxy Tab S6:

]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->


Zdroj Androidheadlines

Váš názor Další článek: Huawei má robotickou prodejnu bez obsluhy. Ve Wuhanu má pomoct proti šíření koronaviru

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Samsung Galaxy Tab S6, Silná stránka, Dotykové pero, Chystaný tablet, Lite, Pen, Lít, Tab S, Síl,