QuickPanel Restore: Samsung vrací zpět přepínače do horní lišty

V úterý jsme vás informovali o problému, který trápí Samsungy Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge. Jednalo se o softwarovou chybu, díky které z horní lišty rychlých zástupců postupem času mizely tři položky - Mobilní data, Soukromý režim a Mobilní hotspot. Komunita z fóra XDA-Developers rychle přispěchala s neoficiální opravou, která však opětovnému mizení ikon stejně nezabránila.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Aplikace QuickPanel Restore z Galaxy Apps opraví chybu mizení přepínačů rychlého spuštění v horní liště

Oficiální oprava se objevila dnes, tj. ve čtvrtek, a to ve formě aplikace QuickPanel Restore, kterou Samsung potichu umístil na svůj aplikační portál Galaxy Apps. Použití aplikace je jednoduché, po instalaci kliknete na tlačítko, které ikony rychlého spuštění obnoví do původního nastavení. Po kliknutí aplikace navíc nabídne své vlastní odinstalování. Díky této opravě by se již zástupci rychlého spuštění neměli náhodně vytrácet.

Diskuze (4) Další článek: Černá mu sluší. Xiaomi Mi4 přichází v nové barvě

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Sam, Pře, Toggl, Samsun, Missing, Přepínač, Mizení, Rest, Původní nastavení,