Razer Anzu. Chytré obroučky se základní výbavou pro ty, kteří nosí dioptrické brýle

Herní značka Razer představila své první „chytré“ brýle Razer Anzu, které nabízí zajímavý mix výbavy a ceny. Nejedná se sice o chytré brýle ve všech ohledech, např. promítání obrazu pro virtuální či rozšířenou realitu chybí, jenže výrobce konečně myslí i na ty, kteří nosí běžné dioptrické brýle. Razer spolupracuje s firmou Lensabl, která dokáže pro Anzu vyrobit dioptrické čočky na míru, a to ještě s aktuálně platnou 15% slevou.

Součástí stranic brýlí jsou reproduktory otevřeného typu, které nasedají na uši. Repráčky můžete využít k poslechu streamované hudby z mobilu nebo k vyřizování hovorů přes integrovaný mikrofon. Jenže, zvuk bude slyšet všude okolo vás, diskrétní špunty by možná byly lepším rešením. Zvuková latence činí 60 ms. Tělo brýlí splňuje odolnost IPX4, na jedno nabití vydrží nepřetržitě 5 hodin, popř. dva týdny v režimu stand-by.

Představení brýlí Razer Anzu z livestreamu:

Na obou stranách brýlí najdete několik ovládacích prvků, které vám pomohou se základní obsluhou. Brýle se na trh dostanou ve dvou základních designech (obdélníkový či kulatý), a také s menší či větší obrubou. V základní krabici najdete hned dvojí čočky, základní je navržena pro použití uvnitř (filtruje 35 % modrého světla), druhá polarizační zase eliminuje 99% záření UVA a UVB. Chytré brýle Razer Anzu se již začaly prodávat v USA, kde stojí 199 dolarů, tj. 4 400 Kč..

Zdroj Razer

Diskuze (4) Další článek: Apple znovu ukazuje, proč hraje extraligu. iPhone upozorní, že vám někdo hodil do batohu lokátor

Témata článku: Razer, , , , , , , , Realita, Pro +, Lensa, Chytré, Obroučka, Čočka, UVB, Výbava, Základní výbava, Dio, Kishi, Smart Glasses, Reproduktor,