Realme Race dostane technologii UltraDart a nabije celou baterii za 20 minut

Realme Race je jeden z prvních oznámených superphonů se špičkovým procesorem Snapdragon 888, ale značka chce víc. Chystá se pokořit rychlostní rekord v nabíjení. Systém UltraDart bude mít výkon 125 W (u slabších výkonů Realme používá označení SuperDart) a slibuje nabít 4000mAh baterii z nuly na 100 % za 20 minut. Za pouhých 5 minut to stihne z nuly na 41 %, což má vystačit na běžný celodenní provoz.

Samotný výkon 125 W je vyrovnáním aktuálního rekordu v nabíjení kabelem (Oppo) a Xiaomi se pochlubilo bezdrátovou nabíječkou o výkonu 80 W, která má nabít telefon dokonce za 19 minut. Ale to je zatím pouze teorie, pouze prototyp. Dovolím si hádat, že Realme Race překoná rekord v reálném testu (minimálně mezi telefony prodávanými v Česku). Vždyť tato značka už přes rok drží rekord v našem redakčním žebříčku a dlouhodobě prokazuje, že tabulkové hodnoty umí proměnit v reálně rychlé nabíjecí časy.

Ze spekulací vyplývá, že telefon dostane trojitý foťák s hlavním senzorem o rozlišení 64 MPx. Některé zdroje mluví o zádech s umělou kůží, ale na fotkách vidíme sklo s dvoubarevným gradientem a nepřehlédnutelným sloganem značky „Dare to leap“. Je možné, že půjde o dvě verze stejného telefonu, nebo se jedna z nich nedostane do výroby.

Via GSM Arena

Diskuze (4) Další článek: Dva v jednom. Displejová čtečka u Xiaomi Mi 11 dokáže změřit i srdeční tep

Témata článku: Realme, , , , , , , , , , Race, Rekord, Česká republika, Telefon, Značka, DOS, Realme Race, SuperDart