Recenze Samsungu E700 a Nokie 6220

Minulý týden byl bohatý nejen na recenze, ale hlavně na novinky. T-Mobile představil nové tarify, Oskar konečně uvedl MMS zprávy a Sony Ericsson tři nové telefony. Nepřišli jste o něco?
Recenze Samsungu E700 a Nokie 6220

Neděle

Recenze Alcatelu OT 535: francouzský šarm za dva tisíce! 
Alcatel OT 535 je označován za jeden z nejlepších Alcatelů současnosti. To vše díky povedenému designu, odolné konstrukci, dobrému barevnému displeji, kvalitní klávesnici či jednoduchému ovládání a menu
7.9.2003, Libor Zezulka

Sobota

Kapesní počítače: souboj operačních systémů (polemika)
Během prázdnin jsme ve velkém stylu nakousli téma PDA, nyní volně pokračujeme. Ve třetím dílu našeho polemického seriálu se podíváme na vlastnosti, nevýhody a výhody samotných operačních systémů Palm OS a Pocket PC.
6.9.2003, Juraj Hudec

Pátek

Sony Ericsson Z600, Z200 a T230 na vlastní kůži
Včera jsme si vyzkoušeli nové Sony Ericssony. Vysoce vybavené véčko Z600 na platformě T610, dále levnější a spíše módní véčko Z200 a velmi nadějný low-end T230. Nafotili jsme i nové příslušenství, nenechte si to ujít.
5.9.2003, Tomáš Votruba

MMS: komplexní srovnání nabídky všech operátorů
Připravili jsme pro vás největší srovnání nabídky MMS všech našich operátorů, a to včetně počtu kanálů v informačních MMS, nastavení, cen, roamingu, počtu MMS mobilů v nabídce, informačních linek, internetových služeb a dalších možností.
5.9.2003, Marek Lutonský

:-)mojelogo představuje tři nové Java hry
(Placená inzerce) Před několika dny se na serveru www.mojelogo.cz, resp. wap.mojelogo.cz, objevily dvě nové Java hry a třetí bude představena během několika dnů po ukončení testů. Přečtěte si, jak budou vypadat.
5.9.2003, Karel Sasín

Čtvrtek

Rozhovor s Oskarem: cena MMS je obvyklá na trhu
Na začátku týdne Oskar spustil MMS. Službu, na kterou mnozí již dlouho čekali. Přichází v době, kdy je dle Oskara reálně využitelná. Ku příležitosti konání tiskové konference jsme se zeptali na několik otázek.
4.9.2003, Petr Broža

Tři nové mobily Sony Ericssonu: podrobné informace
Sony Ericsson přišel na svět s další várkou mobilních telefonů. Tentokráte máme tu čest s velmi vybaveným véčkem Z600, dále se stylovějším kouskem Z200 a low-endovým modelem T230.
4.9.2003, Marek Turoň

Sony Ericsson: nové příslušenství pro hravé
Společnost Sony Ericsson včera představila poněkud ulítlé příslušenství pro mobilní telefony. Nyní si můžete pořídit autíčko ovládané mobilním telefonem, herní konzoly nebo úchvatné bezdrátové sluchátko.
4.9.2003, Marek Turoň

Recenze mobilu Nokia 6220: nejlepší z celé série
Co nevidět se na trhu objeví nový mobil Nokie postavený na osvědčené platformě Series 40. Svou výbavou však všechny předchozí modely hravě překonává. Jedním z důvodů je velká paměť, video nebo také bezkonkurenční rychlost dat.
4.9.2003, Marek Turoň

Dnes vycházejí zářijové Mobility
Jak se opravují mobilní telefony? Proč se (nejen) čtenáři Mobilmanie hádají kvůli mobilům? To vše se dozvíte v zářijových Mobilitách, těšit se můžete také na recenze Alcatelu OT 535, Nokie 7250i, Philipsu 330, Sagemu myX-6 či Samsungu P400.
4.9.2003, Tomáš Doseděl

Středa

Nové Sony Ericssony: oficiální fotogalerie
Sony Ericsson představil nové mobily v podobě dvojice véček Z600 a Z200. Dále low-endový kousek T230. Podívejte se, jak vypadají, a přečtěte si ve stručnosti, co umí.
3.9.2003, Petr Broža

Oskar spustil MMS. T-Mobile je však levnější
Stalo se to, co nikdo nečekal. Nejlevnější MMS nemá Oskar, nýbrž T-Mobile. Jedná se sice o prodlouženou akční nabídku, ale je tu a je třeba s ní počítat. Malý pohled do historie a současnosti MMS.
3.9.2003, Petr Broža

Motorola končí v Symbianu – proč zrovna teď?
Firma prodává svůj podíl ostatním partnerům, nejvíce si polepší Nokia. Přitom Symbianu se právě v těchto měsících začíná jakž-takž dařit a Motorola samotná přichází se velmi zajímavým 3G mobilem.
3.9.2003, Jiří Hlavenka

Úterý

Oskar a MMS: kompletní informace (doplněno)
Na dnešní tiskové konferenci oznámí Oskar spuštění MMS a současně s ní i několik dalších služeb jako MMS Magazín či MMS Studio. Známe ceny, klíčová slova, nastavení. Vše v jednom článku.
2.9.2003, Petr Broža

Nové tarify T-Mobilu se vyplatí
T-Mobile na včerejší tiskové konferenci představil dva nové tarify – jeden předplacený a druhý speciální pro studenty. Jak se tyto tarify vyplatí se dozvíte v našem článku a možná budete i překvapeni.
2.9.2003, Martin Zikmund

RDC: Java Pohár přinese zajímavé ceny!
O tom, že Výzkumné a vývojové centrum pořádá v rámci Oskarovy technologiády soutěž Java Pohár jsme vás již informovali. Nyní se stanovila odborná porota a přibyly další ceny. O 10 cen se zatím uchází 40 programátorů.
2.9.2003, Martin Zikmund

Pondělí

Aktuálně: T-Mobile a jeho nové tarify
Na dnešní tiskové konferenci představil T-Mobile tři nové tarify - jeden pro studenty, jeden pro Twist s levným volání do zahraničí (ale i do ČR) a jeden doplněk pro všechny majitele paušálů, kteří budou moci volat velmi levně o víkendech.
1.9.2003, Petr Broža

Spočítejte si, jestli se vám nové tarify T-Mobilu vyplatí
Nabízíme vám ke stáhnutí aktuální verzi programu Tarify 2000, se kterým přesně zjistíte, jestli se vám nové tarifní programy T-Mobilu vyplatí.
1.9.2003, Marek Lutonský

Megarecenze Samsungu SGH-E700: bez antény, a jak mu to sluší!
První véčko bez antény se může chlubit barevným displejem OLED na čelní ploše, špičkovým displejem uvnitř a čtyřicetihlasým vyzváněním. Je to nejlepší telefon, jaký Samsung pro evropský trh zatím vyrobil. Přečtěte si velmi podrobnou recenzi s více než stovkou obrázků.
1.9.2003, Marek Lutonský

Nejlepší mobily: tři od každé značky
V pátek jsme zveřejnili žebříček dvaceti nejlepších mobilů dle naší hodnotící metodiky. Dnes pokračujeme trojicí nejlepších mobilů od každé značky. Chcete vědět, jaké jsou nejlepší Alcately, Nokie či Siemensy?
1.9.2003, Petr Broža

Motorola v150 – nejlevnější barevné véčko Motoroly
Jelikož obliba véčkových telefonů stále stoupá, brzy se s touto konstrukcí setkáte i v kategorii lowend. Čeká vás totiž nová Motorola s barevným displejem a směšnou cenou.
1.9.2003, Marek Turoň

Témata článku: Nokia, Samsung, Ostatní, Nokia 6220, Nokia 6220 classic, Sony Ericsson Z600