Recenze Toshiby e750, zkušenosti se Sony Ericssonem T300

Přehled článků uplynulého týdne. V Brně zvonily více než dvě stovky Nokií - Roaming aneb jak s mobilem v zahraničí - Motorola E390 je lahůdka s prostorovým zvukem - Sony Ericsson P810 má být ještě menší a chytřejší smartphone - a další články.
Recenze Toshiby e750, zkušenosti se Sony Ericssonem T300

Neděle

Recenze Sony Ericssonu T310: třístovka dospěla
K mobilu Sony Ericsson T310 jsem přistupoval s lehkou nedůvěrou; přece jen novinek oproti T300 není mnoho, takže jsem hledal důvody, proč je T310 vůbec na světě. Nakonec jsem je našel: elegantní vzhled a nízká cena.
29.6.2003, Petr Broža

Sobota

V Brně zvonily více než dvě stovky Nokií
Včera se na brněnském Náměstí Svobody odehrála zajímavá akce: sešlo se zde více než dvě stě majitelů mobilů Nokia, aby současně spustili zvonění svých telefonů. Vše doprovázel bohatý program.
28.6.2003, Petr Broža

Pátek

T-Mobile: posílejte o prázdninách MMS za dvě koruny
Během prázdnin budou moci zákazníci operátora T-Mobile posílat multimediální MMS zprávy pouze za dvě koruny. Akce se týká jak Twistu, tak paušálních programů a lze ji využít i v zahraničí.
27.6.2003, Tomáš Votruba

Roaming: jak s mobilem v zahraničí (téma týdne)
Pokud se chystáte na cestu do zahraničí, asi vás zajímá, jakým způsobem se z ciziny dovolat domů, případně jak komunikovat se spolucestovateli. Poradíme vám, jak na to, a řekneme, kde a jak můžete ušetřit.
27.6.2003, Petr Broža

Hlasujte a vyhrajte Motorolu C350!
Až do konce měsíce června poběží na MobilManii malá soutěž, v níž můžete vyhrát tři mobilní telefony. Konkrétně se jedná o Motoroly C350 s barevným displejem a GPRS. Chcete je? Stačí se zúčastnit malé ankety.
27.6.2003, Petr Broža

Čtvrtek

Sony Ericsson P810: ještě menší a chytřejší smartphone
Podle neoficiálních informací má být na konci tohoto roku představen nový Sony Ericsson P810. Jedná se o nástupce P800. Nový model má mít foťáček s rozlišením 1,3 megapixelu. Nový komunikátor vypadá menší a hezčí.
26.6.2003, Tomáš Votruba

Mobily s foťáčkem mají problémy
Mobily s integrovaným fotoaparátem se těší veliké oblibě. Lidé na celém světě si rychle zvykají na to, že v jednu chvíli volají a druhou zase fotí. Vše ale není tak růžové. Začínají se vynořovat první problémy.
26.6.2003, Libor Zezulka

Windows Mobile 2003: nový systém pro kapesní počítače
Nástupce operačního systému Pocket PC pod názvem Windows Mobile 2003 pro kapesní počítače a přenosná zařízení přináší několik zásadních vylepšení oproti předchůdci. Podívejme se na ty nejpodstatnější.
26.6.2003, Jiří Kuruc

Středa

Oskar: televize v mobilu
Už několikrát jsme psali o možnosti přehrávat si streamované video v mobilu. Nyní s touto službou přichází i Oskar. Nabídka klipů je poměrně pestrá, na své si přijdou i vyznavači „mobilní“ erotiky.
25.6.2003, Petr Broža

Recenze Toshiby e750: kapesní počítač pro vyvolené!
Společnost Toshiba uvedla inovovaný model kapesního počítače na platformě Pocket PC. Opět máme tu čest s konzervativním krasavcem s nejnovějším procesorem a integrovanou bezdrátovou Wi-Fi kartou.
25.6.2003, Jiří Kuruc

Motorola: setkání s tvůrcem mobilního telefonu
Je tomu dvacet let co Motorola odstartovala světové šílenství zvané mobilní telefon. Za jakých podmínek první mobil vznikal a kam směřuje budoucnost v očích Motoroly?
25.6.2003, Marek Turoň

Pokus o rekord v počtu současně zvonících Nokií
Tento pátek se v Brně chystá velmi zvláštní akce. Na Náměstí svobody proběhne pokus o rekord v počtu současně zvonících telefonů Nokia. Pokud se zúčastníte, můžete vyhrát zajímavé ceny.
25.6.2003, Tomáš Votruba

Úterý

Zkušenosti: Sony Ericsson T300 vás nezklame
Sony Ericsson T300 jsem si koupil v rámci akce mobil+ společnosti Eurotel. Chtěl jsem mobil s barevným displejem a 4500 Kč za telefon včetně foťáčku mě donutilo jednat. Koupě rozhodně nelituji. T300 má své mouchy, klady však dalece přesahují zápory.
24.6.2003, Jakub Kalina

MyDevice: smartphone ovládaný pohybem
Jako blesk z čistého nebe zapůsobila nedávná tisková zpráva společnosti MyOrigo, která ve stručnosti představila nový smartphone ovládaný pohybem. Jedná se o jedinečné řešení pro přirozené ovládání telefonu.
24.6.2003, Marek Turoň

Legendární hra BombJack dobývá i mobily
Tato javová skákačka je výsledkem firmy Elite. BombJack patří do kategorie plošinových her. Starší ročníky si ji mohou pamatovat z herních automatů 80. let. Nyní se tato legenda vrací, a to na displeje mobilů.
24.6.2003, Květoslav Holič

Pondělí

Čtenářský kotel: ptejte se Jiřího Hájka z T-Mobilu!
Nejste spokojeni se službami svého operátora? Chcete vědět, v čem je problém? Nyní máte jedinečnou možnost položit své dotazy osobě nejpovolanější. Tiskový mluvčí T-Mobilu je připraven vaše otázky zodpovědět. Neváhejte a ptejte se!
23.6.2003, Tomáš Votruba

Motorola E390: lahůdka s prostorovým zvukem
Motorola E390 patřila mezi novinky na letošním CeBITu. Pozornost přitahuje nejen její netradiční design, ale také technická vyspělost. Největší lahůdkou je slibovaný prostorový zvuk.
23.6.2003, Zdeněk Schee

Philips Fisio 620: levná střední třída (zkušenosti)
Tento přístroj patří mezi ty levnější. Neztratil by se však ani v ruce manažera. Lákadlem je velká výdrž a podpora rychlých dat GPRS v konfiguraci 4 + 2, což jsme otestovali s tarifem Eurotel Data Nonstop.
23.6.2003, Martin Kukačka

Témata článku: Sony, Ostatní, Ericsson, Philips Fisio 620, Sony Ericsson T300, Sony Ericsson T310, Zkušenost, Jedinečné řešení, Zajímavá akce

Určitě si přečtěte