Rekord v Antutu znovu pokořen. O prvenství si řekl Oppo Find X2 Pro

Populární benchmark Antutu má nového rekordmana. Stal se jím Oppo Find X2 Pro, který v testu čínského benchmarku získal rekordních 637 099 bodů! Pod finálním výsledkem se nemalou měrou podepsal použitý čipset, tedy Snapdragon 865. A pro Oppo Find X2 to není jediné lichotivé skóre, ve fotografickém žebříčku DxOMark se drží na špici, a DisplayMate jeho OLED panel ohodnotil výsledkem A+.

Novinka od Oppa tak překonala i nedávné krátkodobé rekordy nově oznámených telefonů. Herní Black Shark 3 získal v Antutu „jen“ 620 952 bodů, a kousíček chybí i modelu Red Magic 5G (skóre 633 724 bodů), který však oficiální cestou ještě nebyl představen. Čínský benchmark Antutu neprožívá dvakrát úspěšné časy, byl totiž odstraněn z obchodu Google Play ve spojitosti s porušováním reklamních pravidel a obtěžováním uživatelů. Antutu však chystá nápravu, aby se benchmark brzy mohl vrátit zpět na Google Play. V mezidobí si můžete instalátor stáhnout přímo z webových stránek Antutu.

Představení modelové řady Oppo Find X2:

Via Weibo

Diskuze (3) Další článek: Xiaomi má nový reproduktor s rychlým bezdrátovým nabíjením pro mobily

Témata článku: Oppo, , , , , , , , , , Oppo Find X2 Pro, Herní Black Shark, Prvenství, Oppo finda, Rekord, Pro +, F +, Via Weibo,