Rendery prozradily, jak budou vypadat hodinky Watch Active 4 od Samsungu

Samsung už delší dobu připravuje novou generaci chytrých hodinek Galaxy Watch 4, která poběží na nové verzi systému Wear OS, a na svět už vyplouvají první rendery. Únik se zatím týká jen verze Galaxy Watch Active 4, která bude přímým nástupcem Galaxy Watch Active 2. Na těle hodinek tedy bude chybět otočná luneta, která bude nahrazena dotykovou alternativou na okrajích displeje.

Podle renderů můžeme čekat hned několik vizuálních změn. Hodinky budou více „placatější“, kruhová tlačítka přenechají místo obdélníkovým ovladačům, rámeček okolo displeje bude tenčí, a displej už nebude směrem ke krajům tak výrazně zakřiven. Samsung zřejmě dále vsadí na nové řemínky, takže k hodinkám připevníte jen originální pásky. Vypadá to, že s univerzálními řemínky se už nepočítá.

Hodinky mají být k dispozici minimálně ve čtyřech barvách (černá, zelená, stříbrná a zlato-růžová). Jejich oficiální představení by se mohlo odehrát již za pár dní u příležitosti MWC v Barceloně. Hodinky budou k dispozici ve velikostech 40 a 44 mm, bude je pohánět zatím neznámý 5nm čipset a v rámci konektivity se počítá s Wi-Fi i LTE verzí hodinek.

Největší změny ve Wear OS:

Zdroj Giznext

Váš názor Další článek: Vivo V21 potěší selfiemaniaky. Nabídne čelní kamerku s optickou stabilizací

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Pro +, Verze, Řemínek, Displej, Samsun, Render