Revoluce v mobilním focení? Honor 50 by mohl zaujmout přídavnými objektivy

Honor V40 byl oznámen letos v lednu, jeho nástupce však na trh dorazí daleko rychleji, než se původně očekávalo. Řada smartphonů Honor 50 má být oznámena již letos v květnu, a čínská značka to vezme pěkně od podlahy. Od použitých zadních fotoaparátů se očekávají velké věci. Všechny uniklé informace směřují k tomu, že budou nové smartphony podporovat přídavné objektivy!

Na teaseru i uniklých náčrtcích můžete v naší galerii vidět design zadního fotomodulu Honoru 50. Masivní fotomodul se skládá ze dvou kruhů, mezi nimiž bude umístěna LED dioda. Ve spodním se budou krčit dva fotoaparáty, v horním zase samostatný hlavní snímač. A přiložená grafika naznačuje, že do prstence půjdou zašroubovat další objektivy, které by mohly být k dispozici jako originální příslušenství. V případě potřeby si tak na záda našroubujete třeba teleobjektiv, ultraširokoúhlý objektiv nebo makro.

Jistě, není to nic nového pod sluncem, neoriginální přídavná optika je na smartphonech k dispozici od nepaměti. Jenže se kvůli nevalné kvalitě fotek příliš neujala. Jak na tom bude s kvalitou fotek řešení od Honoru, bude jasné již v průběhu května. 

Zdroj GSMarena

Diskuze (6) Další článek: Barvy své televize si zkalibrujete iPhonem. Jen musíte mít Apple TV

Témata článku: Honor, , , , , , , , Dioda, Focení, Revoluce, LED, F +, Objektiv, Podlaha