Rohový výřez nebude. Tohle je finální podoba Xiaomi Mi Mix 2S

Spekulace jako by se hádaly – některé zdroje tvrdily, ze bude mít evoluční Mi Mix vykousnutý displej, velkou pozornost získaly obrázky, které ukazovaly výřez posunutý do pravého rohu a objevovaly se i zprávy, že horní hrana displeje bude rovná, tedy stejná jako u modelu Mi Mix 2.

Poslední varianta zvítězila. Potvrzují to snímky ambassadora značky Krise Wu na firemním profilu na sociální síti Weibo. Všimněte si ale, že Kris na všech snímcích aspoň částečně zakrývá spodní stranu telefonu, takže se hned rozjely spekulace, jestli Xiaomi dokázalo zmenšit spodní rámeček a kde je ukrytá selfie kamera (patrně uprostřed).

Dozvíme se to patrně až 27. března v Šanghaji. Zajímavé je, že s pozvánkami firma rozdává vstupenky do pařížského kulturního centra Pompidou, ve kterém jsou vystavené Xiaomi Mi Mix a novější Mi Mix 2 jako ukázka moderního umění. Ve stejné budově s díly Picassa, Kandinskeho a dalších velikánů.

Xiaomi Mi Mix 2s ve zkratce

  • čipset: Qualcomm Snapdragon 845
  • paměť: operační 8 GB RAM, úložiště 256 GB
  • fotoaparát: dvojitý s umělou inteligencí, hlavní je Sony IMX363, slow-motion video 240fps ve Full HD
  • displej: 6" LCD s rozlišením 2 160 × 1 080 pixelů, zabírá 95 % čelní strany
  • OS: Android 8.x Oreo
  • baterie: 3400mAh, rychlé nabíjení

Via techconfigurations.com

 

Diskuze (14) Další článek: Robotický vysavač Electrolux zapnete na dálku přes smartphone a vracíte se do uklizeného bytu

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , Xiaomi Mi Mix 2, Vykousnutý displej, Moderní umění, Pica, Mimi, Rovná, Pompidou, Picasso, Spodní rámeček, Výřez, Horní hrana, Pravý roh, Spodní strana, #Xiaomi, Velká pozornost, Rychlé nabíjení,