LG | CES

Rolovací realita je tu. LG začne prodávat televizi, která se stočí do reproduktoru pod ní

Loni LG ukazovala rolovací obrazovku jen ve fázi prototypu, nyní odhalila konečnou podobu a oficiální název LG Signature OLED TV R. Od loňska se toho na pohled mnoho nezměnilo, stále jde o velký kvádr, který se místnosti rozhodně neztratí. Nicméně obsahuje reproduktory a se schovaným displejem vypadá jen jako velký ležící reproduktor.

Stačí ale plynule vysunout displej a objeví se 65" OLED obrazovka. Vysouvání je plynulé a na displeji nepoznáte, že byl před chvílí schovaný uvnitř. Televizor nemusí vyjíždět do plného rozměru 16:9, ale umí vysunout jen úzký pruh pro stavové informace jako je počasí, hodiny, hudební přehrávač nebo album oblíbených fotografií.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Jedna, dvě, tři a je fuč.

Rolovací televizor je hlavní hvězdou expozice LG, mezi další novinky patří 88" 8K OLED televize, domácí pivovar LG Homebrew a v rámci softwaru se LG přidalo k Samsungu a nabídne podporu pro Apple Airplay ve svých televizorech. Přidá navíc i podporu pro Homekit. Google Assistanta doplní Amazon Alexa.

Takhle LG představuje svoji rolovací TV:

Diskuze (14) Další článek: Herní Nubia Red Magic Mars zná svou cenu. Prodávat se začne na konci ledna

Témata článku: LG, , , , , , , Oficiální název, Pro +, Google Assistanta, Televize, Stavová informace, Apple Airplay, Pivovar, Amazon Alex, LG Signature, Hlavní hvězda, Velký kvádr, Úzký pruh, Televizor, Plný rozměr, HomeKit, Kter, Realita, Konečná podoba