Rozšíření služby Paegas Asistent

Chcete zrovna někomu zavolat a neznáte jeho telefonní číslo? Chcete zavolat dokonce do zahraničí? Nevadí, Asistent vám zcela určitě pomůže. Nevěříte?

Společnost RadioMobil nabízí svým zákazníkům od 14. května letošního roku rozšíření služby Paegas Asistent. Prostřednictvím této služby je tak nyní možné nechat si vyhledat telefonní číslo zákazníka mobilní a pevné sítě v Německu a pevné sítě na Slovensku. Nová služba využívá databáze společností Deutsche Telekom a Slovenské telekomunikácie.

  • Požadované telefonní číslo osoby či firmy získá zákazník po zavolání na číslo 333 (pokud volá ze zahraničí, je nutné volit +420 603 123 333),
  • vyhledaný telefonický kontakt obdrží zákazník formou zprávy SMS,
  • na vyhledané telefonní číslo je rovněž možné zákazníka okamžitě propojit (tuto možnost mohou využít tarifní zákazníci, nevztahuje se na uživatele předplacených služeb Twist a zákazníky roamující v České republice v síti Paegas),
  • vyhledání telefonního čísla a zaslaná zpráva SMS obsahující vyhledaný kontakt jsou zdarma,
  • zákazník platí pouze standardní poplatek za spojení se službou Paegas Asistent,
  • v případě spojení s vyhledaným číslem je hovor dále účtován sazbou za mezinárodní volání a dle tarifu zákazníka.

Služba je určena pro všechny zákazníky společnosti RadioMobil a pro zahraniční návštěvníky, kteří využívají služeb sítě Paegas v České republice. Využít ji lze 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Váš názor Další článek: Totální zlevnění: Oskarovy nové tarify!

Témata článku: , , Paegas, Rozšíření, Asistent, Zaslaná zpráva, Asisten, Rozšíření služby