Roztomilí panáčci: mobilní stojánky pro chlapce a dívky

Také vám mobil jen tak zbůhdarma leží na stole? A když jej potřebujete, nemůžete ho v záplavě papíru a pytlíků od svačiny najít? Zkuste si jej dát do stojánku. Testovali jsme stolní držáky ve tvaru sedícího chlapečka a holčičky.

Stojánky jsou udělány z pevných tenkých tyčinek (sousloví „tlusté dráty“ se sem opravdu nehodí), které mají chromovaný povrch. Jsou spojeny a zohýbány tak, aby vypadaly jako sedící chlapec a dívka. Ruce mají zvednuté před sebou, aby udrželi stojící mobil; ostatně nejlépe je to vidět na obrázcích, tak proč to složitě popisovat. Nohy a ruce jsou „obuty“ do průhledných botiček a rukaviček; chlapec má modré, dívka červené. Rozdíl je ještě ve vlasech - dívka má kudrlinky, chlapec ježuru.

Stojánky jsou bezesporu roztomilé, mobil však musíte usadit tak, aby vydržel stát rovně; „dno“ stojánku (rozuměj dvě tyčinky) totiž klouže, takže mobil občas ujede a stojí nakřivo. Více než v holčičce se vám to podaří v chlapečkovi, který má nohy dále od sebe (tohle není v žádném případě dvojsmysl!). Zejména úzké mobily se usazují hůře. Když ale stojí, vypadá to velmi dobře. Není žádným tajemstvím, že se mé dívce stojánky líbily a docela ji mrzelo, když jsem je musel vrátit.

  

  

Ve zkratce:

  • Mobilní stojánky HAMA Boy & Girl
  • Kontakt: Hama
  • Telefon: (05) 43 53 81 02
  • Web: www.hama.cz
  • Cena: 200 Kč

 

Diskuze (6) Další článek: Pospěšte si, Klub Nokia nabízí zdarma lístky na muzikál Pomáda

Témata článku: , Mobil, Sto, Pro +, Chlap, MOBI, Div, Hama, Pan, Pán