S předplacenkou O2 TXT stahování z portálu Active na půl roku zdarma

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že operátor O2 připravuje k Vánoční O2 předplacené kartě s tarifem TXT za 95 Kč speciální odpovědní kartičku, za kterou neobdržíte kredit navíc v hodnotě 50 Kč, jak je zvykem, ale k běžně zpoplatněným položkám z portálu O2 Active na určitou dobu zdarma. Operátor již poskytl podrobnější informace k této nabídce. Zákazník tuto speciální odpovědní kartičku musí odeslat poštou (poštovné zdarma) nejpozději do konce března 2007, poté do šesti týdnů od odeslání obdrží SMS zprávu s informací, že získal určitý obsah portálu O2 zdarma. Pro využití stačí navštívit na portálu O2 Active položku „Moje“, kde nalezne tento bezplatný obsah.

„Určitým obsahem zdarma“ se rozumí půlroční využívání bezplatného balíčku O2 Active, který obsahuje měsíčně určitý počet her, melodií, tapet a pozadí, kde samozřejmě nezaplatíte ani za stažená data, jak je na tomto portálu zvykem.

Vánoční SIM kartu s tarifem TXT za 95 Kč můžete zakoupit v prodejnách O2 a také v e-shopu operátora, karta obsahuje také bezplatný balíček pěti volných MMS zpráv do všech sítí.

Diskuze (3) Další článek: Tajné: nový walkman Sony Ericsson, tentokrát véčko

Témata článku: , , Portál, Active, Rok, Portal, Půl, Pře, Půl roku, Stahování, Žďár, Pór, Port