S T-Mobilem kopeme až do roku 2008

Tisková zpráva

T-Mobile bude generálním partnerem české fotbalové reprezentace až do roku 2008. Mobilní operátor T-Mobile dnes prodloužil smlouvu se společností STES, nositelem reklamních a marketingových práv Českomoravského fotbalového svazu a po další dva roky bude generálním partnerem české fotbalové reprezentace. Pokračování vzájemné úspěšné spolupráce bylo dojednáno ještě před vypršením platnosti stávajícího kontraktu. Až do roku 2008 tak bude T-Mobile spojovat své jméno s nejlepšími českými fotbalisty.

„Jsme rádi, že partnerství úspěšných: T-Mobile a českých fotbalových reprezentantů, bude i nadále pokračovat,“ říká Miroslav Rakowski, obchodní ředitel společnosti T-Mobile a dodává: „Prodloužením nové smlouvy právě teď jsme chtěli vyjádřit důvěru v naše reprezentanty, které čeká sportovní vrchol sezóny už teprve za pár dní.“

Se jménem T-Mobile se budou všichni fanoušci setkávat během celého dalšího kvalifikačního cyklu do mistrovství Evropy v roce 2008. To se bude hrát ve Švýcarsku a Rakousku. Podpora fotbalu ze strany T-Mobile přitom není zdaleka českou doménou. Celá skupina T-Mobile International je oficiálním mobilním operátorem Mistrovství světa FIFA 2006, které začíná v Německu 9. června.

Diskuze (2) Další článek: Šuškanda: Vodafone brzy představí nové tarify Nabito

Témata článku: Mobil, Rok, MOBI, T - Mobil, Celá skupina, T Mobil