Samsung aktualizuje sluchátka Gear IconX (2018). Přibyly nové volby ekvalizéru

Samsung na svém blogu odhalil plány na připravovanou aktualizaci pro bezdrátová sluchátka Gear IconX (2018), která přinese nové funkce i vylepšení těch stávajících. Hlavním přídavkem jsou nové volby u ekvalizéru. Na výběr je pět různých předvoleb od posílení basů až po zvýraznění výšek. A jsou důležité zejména u těch uživatelů, kteří nepoužívají smartphony značky Samsung, kde je ekvalizér rychle přístupný přímo z hudebního přehrávače.

Dalším zajímavým dodatkem je nastavení intenzity ambientních zvuků, které ve sluchátkách uslyšíte z okolí. IconX (2018) mají mikrofon, které ruchy okolí nahrávají a „pouští“ do vašich uší, vy si tak můžete vybrat, jak moc jimi chcete být rušeni. Samsung si od toho slibuje větší bezpečnost uživatelů, kteří hudbu poslouchají při chůzi, běhání nebo jízdě na kole, a nedávají tak dostatečný pozor na své okolí, zejména na dopravu. A pokud jste se sluchátky v interiéru, funkce Voice Focus vám do sluchátek umí zvýraznit pouze mluvu ostatních, ostatní zvuky okolí pak utlumí.

Jak na nastavení a připojení Gear IconX (2018) ke smartphonu:

Dalším přídavkem je funkce pro bezdrátový přenos skladeb do sluchátek, až doposud jste do nich mohli hudbu nahrávat pouze kabelem. Jistě, spojení přes Bluetooth je pomalejší, pokud však budete mimo počítač, může se občas hodit. Připomeňme, že paměť sluchátek je stanovena na 4 GB, z nichž máte uživatelsky dostupných 3,38 GB. Aktualizace se vám nabídne automaticky, příp. ji můžete vynutit v aplikaci Samsung Gear přes Nastavení - O Gear - Aktualizace softwaru Gear.

Váš názor Další článek: K rozmazanému pozadí už nepotřebujete duální fotoaparát. Instagram to udělá za vás

Témata článku: Samsung, , , , , , , Okolí, Připravovaná aktualizace, Spojení bluetooth, ICO, Zvýraznění, Velká bezpečnost, Sam, Přibyl, Ostatní zvuk, Nastavení, Gear IconX, Hudební přehrávač, Gear aktualizace, Samsun, Ruch, O Gear, Nov, Sluch,