Samsung Galaxy Note 7 dostane Android 7.0 Nougat do tří měsíců

Původně se spekulovalo, že Samsung uvede Galaxy Note 7 do prodeje rovnou s Androidem N (tehdy ještě nebylo známo oficiální označení Android Nougat), jihokorejci však představení tabletofonu uspíšili, takže po vybalení z krabice ještě poběží na Androidu Marshmallow.

Jak ale informuje The Korea Times, Samsung potvrdil, že Galaxy Note 7 dostane aktualizaci na nejnovější Android 7.0 Nougat v horizontu dvou až tří měsíců. Pro ty, kteří si telefon čerstvě pořídí to znamená, že by se mohli „sedmičky“ dočkat zhruba na přelomu října a listopadu. 

V ČR se má Galaxy Note 7 dostat do prodeje v prvním zářijovém týdnu, na některých zahraničních trzích však má být prodej zahájen již v polovině srpna. Samsung však zřejmě neodhadl velký objem předobjednávek a díky zvýšené poptávce na některých trzích posunuje zahájení prodejů. V Holandsku má být telefon zpožděn o týden, v Rusku a na Ukrajině dokonce o 14 dní. Zdali bude ovlivněn i začátek prodejů v ČR, je zatím velkou neznámou.

Via Phonearena

Diskuze (15) Další článek: Asus v Berlíně nejspíš ukáže své první kruhové chytré hodinky

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 7, Měsíc, Note, Korea Times, #Android, Oficiální označení, Samsun, Meš, Regions, Sam, Galaxy note, Galax Note, Velký objem, GAL, DOS,