Samsung Galaxy Note 9 bude v pěti barvách. Úplnou novinkou má být hnědá

S blížícím se představením tabletofonu Galaxy Note 9 se objevují další střípky do již vcelku známé skládačky. Podle nejnovějšího úniku se má novinka ukázat hned v pěti barevných provedeních a Samsung se zřejmě opět pustí do experimentování. Zatímco u Galaxy S9 a S9+ poprvé vyzkoušel fialovou (Lilac Purple), u Note 9 se poprvé objeví hnědá barevná varianta. 

Ta zřejmě nahradí loňskou zlatou verzi, v kurzu i nadále zůstává černá a modrá, kterou doplní fialová. Ta je na fotografiích označena jako levandulová (Lavendar). Čtveřici základních barev ještě doplní šedá (Titanium Gray). Modrá a hnědá však mají být určeny jen pro vybrané trhy nebo jako exkluzivní nabídka u operátorů, zatímco zbytek barev se objeví v prodejní síti po celém světě. 

Zatímco na zadní straně tabletofonu najdeme horizontálně umístěný duální fotoaparát a vycentrovanou čtečku otisků prstů, přední strana by měla vypadat podobně jako u Galaxy Note 8. Nový smartphone nabídne 6,4" displej a poběží na osmijádrovém Exynosu 9810 se 6GB RAM. Interní úložiště bude, v závislosti na regionu, buď 64,128, nebo rovnou 256GB, půjde jej však ještě rozšířit microSD kartami. Samsung Galaxy Note 9 má být představen 9. srpna v New Yorku.

Rendery Galaxy Note 9 podle náčrtků v CADu na videu:

Zdroj AllAboutSamsung

Diskuze (4) Další článek: Svět jej zkritizoval, v Číně ale boduje. Lenovo Z5 je doma prodejní hit

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , Interní úložiště, Vybraný trh, Přední strana, Celý svět, Barevné provedení, Samsun, Zadní strana, Alla, Prodejní síť, Nejnovější únik, Galax Note, Titanium Gray, GAL,