Samsung Galaxy S III bude zítra za polovinu. Ale jen dvě hodiny

Samsung Galaxy S III se těší obrovskému zájmu ze strany potenciálních uživatelů. Na českém trhu bylo předobjednáno více jak tisíc kusů, zásoby telefonů jsou ale již téměř rozebrány. Druhá vlna modelů Galaxy S III se do České republiky dostane zítra, tj. 7. června 2012. Při této příležitosti se operátoři Vodafone a O2 rozhodli vytvořit speciální limitovanou nabídku, při které nabízejí telefon se „speciálními“ tarify za nižší cenu.

Co se týče konkrétních podmínek akce, od O2 zatím víme, že nabídne 50% slevu na telefon, když jej pořídíte s mobilním tarifem a s úpisem na dva roky. Podle Facebooku operátora je sleva platná pro jakoukoli výši minimálního měsíčního plnění (tedy i např. za útratu 200 Kč měsíčně). U Vodafonu můžete počítat také s 50% slevou, ta platí pouze na zvýhodněné ceny pro všechny nové zákazníky nebo stávající zákazníky s nárokem na zvýhodněný telefon. Na Facebookovém kanálu ale Vodafone upozorňuje, že telefonů je omezené množství, takže se může stát, že se na všechny nedostane.

Akce k modelu Galaxy S III je časově omezená a bude probíhat pouze ve vybraných prodejnách v Praze. U Vodafonu se jedná o prodejnu na ulici Jugoslávská 11, akci zde bude možné využít od 12:00 do 14:00 hodin. U operátora O2 se jedná o prodejnu O2 Experience Center v nákupním středisku Chodov, na využití akce budete mít opět dvě hodiny, tentokrát od 16:00 do 18:00.

Diskuze (75) Další článek: Nokia Asha Touch: Finové zahodili klávesnice

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Galaxy s, Sam, Facebook operátor, GAL, Druhá vlna, Samsun, Zvýhodněný telefon, Hod, Pol,