Samsung Galaxy S III na videu!

Na internetu se dnes objevily fotografie očekávaného Samsungu Galaxy S III a také video, zdrojem je web tihhte.vn. Co se týče uniklých specifikacích, víme, že telefon bude disponovat 4,6" Super AMOLED displejem s rozlišením 720 x 1280 pixelů (hustota displeje je 320 dpi), o plynulý chod operačního systému Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich se bude starat čtyřjádrový 1,4GHz procesor vlastní výroby. Mezi dalšími funkčními specifikacemi narazíme na 1GB paměť RAM, 8Mpix fotoaparát a 16GB interní paměť, která je rozšiřitelná paměťovými kartami microSD. Podle zdroje bude Galaxy S III (jinak též označovaný jako GT-i9300) napájen 2050mAh baterií a měl by na trh přijít i s podporou NFC. Na následujících fotografiích je možné vidět detaily zařízení, slot pro SIM kartu nebo systémové informace:

 Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek  Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Fotografie Samsungu Galaxy S III - o jejich autentičnosti svědčí přítomnost videa níže, ještě ale pravděpodobně nevidíme finální design.

K dispozici je i video, které vyvrací možné spekulace, že by se jednalo jen o rendery vytvořené uživateli - toto je opravdu reálné zařízení. Množí se však ještě hlasy, které tvrdí, že se nejedná o finální design produktu. Samsung údajně zařízení odesílané testerům skryl do pouzder, aby před oficiálním představením telefonu nebyl odhalen jeho design. Na fotografiích si můžete všimnout dvou malých dílků, které jsou přilepeny na krytu. Systémově bychom ale měli vidět vše, čeho se u skutečného produktu dočkáme.

 

Diskuze (2) Další článek: Windows Phone 8 Apollo pro starší zařízení nejistý

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Samsun, Galaxy s, Reálné zařízení, Sam, GAL,