Samsung Galaxy S9: barva Polaris Blue s gradientem se dostane i do Evropy

Samsung začíná u svých modelů pozvolna vsázet na barevné přechody (tzv. gradienty), které se za poslední rok staly dost populární. Jako první se dočkal Galaxy A9 (2018), později se přidaly i kryty s barevnými přechody pro střední třídu. Celkem nedávno byla oznámena i nová barva pro Galaxy S9, která měla zprvu namířeno jen do Číny, ještě před Vánoci se však dostane i do Evropy.

Řeč je o barevné variantě Polaris Blue s bílomodrým gradientem pro Galaxy S9 a Galaxy S9+. Smartphony se „zimním nádechem“ půjdou v Německu do prodeje již začátkem prosince. A jak nová barva vypadá, se můžete podívat v naší galerii. Dostupnost nové varianty v ČR zatím potvrzenou nemáme, očekáváme však, že by se postupem času mohla dostat i k nám. Ceny nové barevné varianty zůstávají stejné jako u těch stávajících (fialová, černá, modrá a zlatá).

Představení Samsungů Galaxy S9 a Galaxy S9+:

Testování gradientů u stávajících smartphonů je podle mnohých důkazem, že u připravovaného Galaxy S10 budou mít všechny barvy na zadní straně gradient. Zatím se nejčastěji hovoří o černé, bílé, zelené, stříbrné a růžové. 

Zdroj Samsung.de

Diskuze (13) Další článek: Aplikace Google Datally zajistí, že budete mít mobilní internet, až ho budete opravdu potřebovat

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 256GB, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S9+ 256GB, Sam, Barevná varianta, Nová varianta, Česká republika, Německo, GAL, Bar, Evropa, Galaxy s, Polar Blue, Samsung Galaxy s, Varianta