Samsung Infuse 4G: Super AMOLED Plus o úhlopříčce 4,5 palce

Je velký. A tenký. A bude jenom u amerického operátora AT&T. Ale jestli se vám budou líbit následující parametry, tak se nebojte, je jen otázkou času, kdy se tahle raketa mezi mobily objeví v jiném hávu a pod jiným jménem i u nás v Evropě.

V první řadě musím zmínit displej. Samsung se svýmí AMOLEDy a později Super AMOLEDy vynikal a je dobré vědět, že neusínají na vavřínech. Novinka má displej s technologií Super AMOLED Plus. Výrobce slibuje lepší kontrast a čitelnost na přímém slunci, čehož vylo dosaženo navýšením počtu subpixelů. Dalším výjimečným parametrem je úhlopříčka displeje: 4,5 palce. Tím se Samsung dostává před všechna ta 4,3palcová HTC a je nebezpečně blízko těch nejmenších tabletů.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Samsung Infuse 4G: nová americká hvězda

A nešetřilo se ani na dalších parametrech: fotoaparát má 8 megapixelů a procesor tiká na frekvenci 1,2 GHz (jednojádrový Hummingbird). I když název ukazuje na 4G, data běhají „jen“ v sítích 3,5G: HSPA+, tedy žádné LTE. Operačním systémem je Android, bohužel pouze ve verzi 2.2 (už od začátku se tak bude čekat na update), s nadstavbou uživatelského prostředí TouchWiz.

Diskuze (36) Další článek: Samsung Apps bohatší o trojici českých aplikací zdarma

Témata článku: Samsung, , , , , , Super, AMOLED Plus, Nejmenší tablet, Navýšení počtu, Super AMOLED Plus, Super +, Super AMOLED, Plus, Samsun, Sup, Super AMOLEDy, AMOLED, Šup, Sam,