Samsung MČR v mobilních hrách zná své vítěze. Dotace turnaje činila rekordních 150 tisíc korun

V Brně se o uplynulém víkendu uskutečnilo finále MČR v mobilních hrách pod záštitou firmy Samsung. V rámci akce se mobilní gameři utkali ve hrách League of Legends: Wild Rift a Brawl Stars, klání bylo možné sledovat přímo na brněnském výstavišti nebo na streamovací platformě Twitch.

Turnaj ve hře League of Legends: Wild Rift ovládl tým IMPORTant Players, na druhém místě se pak umístili Bloody Devils a na třetím eSuba. V titulu Brawl Stars vyhrál tým Inside Games následovaný týmy Sampi.Tipsport na druhém a Pepis.Shop na třetím místě. Společnost Riot Games ještě před turnajem navýšila dotaci, takže se ve finále bojovalo o částku 50 tisíc korun. Celkem si týmy rozdělily 150 tisíc korun, což je nejvíc za celou historii MČR v mobilních hrách.

Představení mobilní hra Brawl Stars:

League of Legends: Wild Rift je mobilní adaptace nejhranější hry na celém světě, za kterou stojí studio Riot Games. Je zcela zdarma a nabízí klasické boje 5 na 5 (MOBA) a úkolem hráčů je dobýt hlavní budovu neboli Nexus. Titul Brawl Stars vyvinutý studem Supercell rychle prorazil ve světě mobilních her díky své akčnosti, které je kombinovaná s prvky sběratelské hry. U obou těchto her rozhoduje dobře zvolená strategie, týmové i individuální dovednosti, komunikace v týmu a samozřejmě postřeh a hbité prsty.

Váš názor Další článek: iPhone 13 Pro dostal nový kabát. A to z vybraných součástek ikonické první generace iPhonu

Témata článku: Samsung, , , , Brno, Hra, MČR, Twitch, Riot Games, Samsun, League of Legends: Wild Rift, Moba, Dotace, League of Legends, Brawl Stars, Samsung MČR, Mobilní hra