Samsung připravuje nástupce hodinek Galaxy Watch. Dočkáme se již velmi brzy

Hodinky Samsung Galaxy Watch Active nebyla nástupnickým modelem loňských Galaxy Watch. Jednalo se spíše o menší verzi, která na zapěstí aktivních uživatelů až tolik netížila. Museli jste ale překousnout menší displej, kapacitně menší baterii nebo chybějící otočnou lunetu. Pokud čekáte na plnohodnotného nástupce Galaxy Watch, máme pro vás dobré zprávy. Samsung připravuje následníky, kteří se na trh dostanou již za pár měsíců. 

Jihokorejci opět vsadí na dvě varianty hodinek, ta menší dostane 42mm tělo (SM-R820/SM-R825), ta větší pak 46mm tělo (SM-R830/SM-R835). Každá z variant bude k dispozici v základní Wi-Fi variantě, hodinky budou k dostání i v LTE verzi s eSIM. Model označený jako SM-R827 má přijít s podporou 5G, samozřejmě s vestavěnou SIMkou. Z pohledu barevných variant mají jít hodinky do prodeje v černé, stříbrné a zlaté, ve finále však mohou ještě některé barevné odstíny přibýt.

Uvnitř hodinek bude připraveno 4GB interní úložiště, takže z tohoto úhlu pohledu si hodinky mezigeneračně nepolepší. Velký otazník zatím visí nad otočnou lunetou, byla její absence u Watch Active ukázkou nového směřování nositelností od Samsungu, nebo to byl jen krok stranou a jihokorejci se k lunetě hned vrátí? Nové hodinky by mohly zažít svou premiéru v srpnu po boku Galaxy Note 10 nebo na zářijovém veletrhu IFA v Berlíně.

První generace hodinek Samsung Galaxy Watch (42mm):

Zdroj Sammobile

Diskuze (8) Další článek: Už i Ferrari vyrábí gadgety. SF90 Stradale je nejrychlejší silniční Ferrari i díky třem elektromotorům

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Berlín, Jihokorejec, Varianta, Watch Active, Samsun, Luneta, Nástupce, Brzy, Samsung Galaxy Watch