Samsung připravuje olympijskou edici smartphonu Galaxy S7

Samsung je celosvětovým partnerem Olympijských her a podle zákulisních informací připravuje i speciální edici modelu Galaxy S7 u příležitosti letošních Olympijských her v Riu. Model Galaxy S6 nesl kódové označení Hero, Galaxy S7 byl ve vývoji označen jako Hero2, a nově vyvíjený smartphone má kódové značení Hero2_Olympic_edition.

Klepněte pro větší obrázek
Samsung je již od roku 1998 partnerem Olympijských her

V případě Olympijské edice neočekáváme žádné zásadní změny, možná jen upravené prostředí telefonu ve vztahu ke sportům. Je také možné, že se tato verze ani nedostane do prodeje a Samsung ji v rámci sponzoringu daruje sportovcům.

Další zajímavou informací je fakt, že Samsung chce letošní letní Olympijské hry dostat i do brýlí virtuální reality Gear VR. Vyvíjí pro ně dvě aplikace (kódová označení IOC_Olympic_app a Rio2016_WOW_Olympic_app), skrz které byste měli mít možnost sledovat přenosy z her ve „virtuálním světě“. V rámci speciální edice Galaxy S7 by tyto aplikace mohly být předinstalovány, a k telefonu by mohly být přiloženy i brýle Gear VR, což je de-facto stejné, jako v případě předobjednávek Galaxy S7.

Via Sammobile

Váš názor Další článek: Apríl!!! Sbíráme ty nejlepší kousky. Pomozte nám

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Olympijské hry, EDI, SMA, Galaxy s, Samsun, Sam, Upravené prostředí, Olympic Edition