Samsung rozesílá pozvánky. Galaxy S9 se představí 25. února v Barceloně

Konec spekulacím. Samsung začal rozesílat pozvánky k představení Samsungů Galaxy S9 a Galaxy S9+, které se uskuteční 25. února 2018. Tradičním místem konání bude opět španělská Barcelona, a to den před zahájením tamního veletrhu MWC. Budou „es devítky“ hvězdami kongresu, nebo se o místo na slunci popere více výrobců? 

Pozvánka sice explicitně model Galaxy S9 nezmiňuje, ovšem na černém pozadí vidíme fialovou devítku s podtitulem „The Camera. Reimagined“. Je tedy jasné, že připravované modely řady Galaxy S9 budou chtít letos nalákat zejména na vylepšený fotoaparát, o němž jsme vás informovali v samostatném článku. Nový snímač má mít variabilní světelnost, ze základní F1.5 se v ideálních světelných podmínkách přepne na F2.4 pro výraznější hloubku ostrosti. 

Samsungy řady Galaxy S9 budou designově vycházet z loňských modelů řady Galaxy S8. Má dojít k zúžení rámečku nad a pod displejem, dočkat se máme stereoreproduktorů a na zadní straně se má pod vycentrovanou čtečkou otisků prstů objevit duální fotoaparát, byť pouze u větší varianty označené jako Galaxy S9+. Doposud „známé“ specifikace obou modelů jsme vám odhalili v tomto článku.

Zdroj Phonearena

Diskuze (5) Další článek: TAP je klávesnice, jakou jste ještě neviděli. Navléká se na prsty

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Samsung Galaxy S9, Výrazná hloubka, Pře, Pozvánka, Známá specifikace, Galaxy s, Sam, Připravovaný model, Devítka, Tradiční místo, UNO, GAL, Samsun, Model, Černé pozadí,