Samsung spojí síly s Hvězdnými válkami. Galaxy a předaleká galaxie jedním světem budou

Samsung oznámil speciální vánoční spolupráci se studiem Lucasfilm. Do kin se chystá závěrečný devátý díl ságy Hvězdné války s podtitulem Vzestup Skywalkera. Každý film zahajuje známá věta „Kdysi dávno v předaleké galaxii...“ A shodou okolností také Samsung má také svoji vlastní galaxii produktů – konkrétně rodinu smartphonů, tabletů a chytrého příslušenství Samsung Galaxy.

V rámci této spolupráce dojde k pomyslnému spojení dvou galaxií – předaleké galaxie a Samsung Galaxy. Samsung a Star Wars zahajují společnou kampaň videem, v němž vystupuje v pes, jenž se nápadně podobá ikonické postavě Hvězdných válek – Chewbaccovi. Další známou postavu poznají fanoušci Hvězdných válek na samém konci videa. Příběh filmové kampaně je o rodině, která spolu komunikuje pomocí nejrůznějších přístrojů řady Galaxy, aby si splnila své vánoční sny.

Další podrobnosti oznámené spolupráce v tuto chvíli neznáme, ale dokážeme si představit, že by Samsung mohl do budoucna vyrobit například speciální limitovanou edici některého ze svých zařízení nebo originální příslušenství s tematikou Hvězdných válek. V první půlce tohoto roku představil výrobce v podobné kampani kolekci krytů s tematikou filmů studia Marvel pro rodinu smartphonů Samsung Galaxy S10.

Diskuze (4) Další článek: HTC Desire 19s: pomůže levnější Android tchajwanskému výrobci zpět na výsluní?

Témata článku: Samsung, , , , , , Vzestup Skywalkera, Star Wars, Hvězdné války, Galaxie, Marvel, Lucasfilm, Síl, Samsun, Podtitul