Samsung v ČR začal prodávat Galaxy S III Mini Value Edition

Po speciálních černých edicích Galaxy S4 a S4 Mini došlo i na představení upravené verze Samsungu Galaxy S III Mini. Model Galaxy S III Mini Value Edition (GT-I8200) se na trh dostal po šestnácti měsících od té doby, kdy se  začala prodávat původní zmenšená Galaxy S III. Nejedná se o model s přízviskem Lite, takže nedošlo ke snížení specifikací, slůvka Value Edition (zkráceně VE) ale na výbavě také nijak závratně nepřidávají. Mezi novinky patří jen rychlejší dvoujádrový 1,2GHz procesor a předinstalovaný Android 4.2 Jelly Bean.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Čtveřice barevných variant S III Mini Value Edition - černá, modrá, šedá a bílá

Zbývající specifikace zůstávají při starém. Telefon disponuje 4" WVGA displejem, 8GB interní pamětí s podporou microSD a 1GB operační pamětí RAM. Na zádech je umístění 5Mpix snímač, pod krytem pak 1 500mAh baterie. Konektivita mimo mobilních datových přenosů až přes 3G s HSPA čítá i Wi-Fi a Bluetooth 4.0. K počítači se lze připojit datovým kabelem ve specifikaci USB 2.0. Galaxy S III Mini Value Edition se začala prodávat před několika dny, Samsung si ji cení na necelých šest tisíc korun. Smartphone můžete pořídit v bílé, černé, šedé a modré barevné variantě.

Diskuze (17) Další článek: Jolla a Sailfish OS: svěží vítr z Finska [videotest]

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S III mini, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4-A, Edition, S III Mini, Samsun, EDI, Mini, Předinstalovaný android, Galaxy s, Pro +, Min, GAL, Mini +, Sam,