Samsung vystavuje Galaxy Fold na svých brandstorech. Můžete si jej vyzkoušet

Samsung začátkem prosince potvrdil brzké prodeje skládacího hybridu Galaxy Fold v Česku. A vy se na něj od soboty 7. prosince můžete přijít podívat do značkových prodejen Samsungu po celé ČR. Konkrétně se jedná o tyto brandstory:

  • Samsung značková prodejna Praha – Westfield Chodov
  • Samsung značková prodejna Praha – OC Nový Smíchov
  • Samsung značková prodejna Praha – Palladium
  • Samsung značková prodejna Praha – Centrum Černý Most
  • Samsung značková prodejna Brno – OC Olympia
  • Samsung značková prodejna Plzeň – OC Olympia
  • Samsung značková prodejna Ostrava – Forum Nová Karolina
  • Samsung značková prodejna Futurum Hradec Králové

Galaxy Fold je sice skryt ve skleněném válci, na požádání vám jej však prodejce vytáhne a ukáže ty nejzajímavější detaily, novinky a funkce skládacího hybridu od Samsungu. Pod dohledem si pak budete moci Galaxy Fold osahat a vyzkoušet i vy sami - ostatně stejný přístup praktikoval Samsung i na veletrzích, kde byl Galaxy Fold k dispozici novinářům.

Samsung Galaxy Fold se na českém trhu prodává v černé a stříbrné variantě, a to v LTE verzi postavené na Snapdragonu 855 a 12GB RAM. Interní úložiště má kapacitu 512 GB. V základní krabici jsou spolu s telefonem sluchátka Galaxy Buds i ochranný kryt z odolných aramidových vláken. V ceně 53 999 Kč je i bezplatné roční pojištění na jednu pojistnou událost se spoluúčastí 3 399 Kč. Samsung Galaxy Fold si můžete až do 13. prosince předobjednat na výše zmíněných brandstorech či přímo na webu českého Samsungu.

„Skládačky“ roku 2019 - kdo je vlastně vítězem?

Diskuze (12) Další článek: RECENZE: OnePlus 7T – všestranný rychlík, kterého nedáte z ruky

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy Fold, Prodejna, Brno, Ostrava, F +, Palladium, Praha, Galaxy Buds, Palladium Samsung, OC Nový Smíchov, Samsun, OC Olympia Samsung, Plzeň OC Olympia, OC Olympia, OC Nový Smíchov Samsung, Westfield Chodov, Futurum Hradec Králové, Značková prodejna, Česká republika, Plzeň