Samsung vysvětluje základní vlastnosti Galaxy Note 4 [infografika]

Samsung na svém blogu publikoval infografiku k nedávno představenému Galaxy Note 4. Až na chybu ve výšce telefonu, která odpovídá Galaxy Note Edge, je grafika povedená, a vystihuje základní vlastnosti a místy i rozdíly oproti loňskému Galaxy Note 3. Ten v grafice není explicitně zmíněn, schovává se ale za zkratkou „previous model“, tedy v překladu „předešlý model“. Infografika se zaměřuje na paletu barevných variant, QHD Super AMOLED displej, fotoaparát s optickou stabilizací obrazu a na rozeznávání více úrovní tlaku pera S Pen na displej.

Pero jde využít pro rychlý výběr podobně jako kurzorem myši na počítači. V rámci poznámek lze nafotit texty z tabule či sešitu, převést je do elektronické podoby a dále je upravit nebo do nich vepsat detaily. Oproti Galaxy Note 3 se také objeví rychlé nabíjení, pod které se podepsal Qualcomm, není proto divu, že na 50 % baterie nabijete za 30 minut pouze variantu Notu 4 s 32bitovým Snapdragonem 805 o taktu 2,7 GHz. Alternativou je pak 64bitové 1,9GHz osmijádro Exynos 5433, u nás se však do prodeje dostane pouze varianta se Snapdragonem.

Novinkou je pro nás informace o možném rozpoznání až 128GB microSD karty, která doplní interní 32GB paměť, další informace se týkají konektivity a senzorů srdečního tepu a otisků prstů. S Galaxy Note 4 se u nás počítá od poloviny října, cena byla stanovena na 21 499 Kč vč. DPH. První pohled krátce po představení Notu 4 v Berlíně, jsme vám přinesli v tomto článku.

Klepněte pro větší obrázek

Zdroj: Samsung Tomorrow

Váš názor Další článek: Avast: Zachytili jsme už milion různých mobilních virů

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note Edge, Samsun, Info, Galax Note, Základní vlastnost, Galaxy note, Rychlý výběr, Sam, Note, Vlastnost, GAL, Základ, Předešlý model, Zak,