Samsung začal prodávat 5 100mAh Fast Charge Battery Pack pro Galaxy S8

Krátce po zahájení prodejů Galaxy S8 a Galaxy S8+ se na českém trhu objevila i nová Powerbanka s označením Samsung EB-PG950CS Slim. I když se na některých e-shopech prezentuje s kapacitou 5 200 mAh, její skutečná kapacita je o 100 mAh nižší. Číslo 5 100 dokonce najdete i na přední části tohoto Battery Packu.

Samsung udává, že z externí baterky dobijete většinu novodobých smartphonů z nuly na sto zhruba dvakrát, což nijak nevybočuje ze standardu nastaveného ostatními výrobci externích akumulátorů. Krabičku nabíjíte USB-C nabíječkou, v základním balení je přibalena i redukce z microUSB na USB-C. Pro dobíjení telefonu stačí do USB zapojit patřičný kabel k vašemu telefonu.

Battery Pack je typu Fast Charge, takže podporované Samsungy může nabíjet o něco rychleji. Pro ostatní zařízení je k dispozici standardní 2A výstup. Externí baterie má také poutko pro přenášení a na českém trhu ji můžete pořídit v bílé a modré za 1 490 Kč.

Diskuze (8) Další článek: Co přijde po Androidu: Google Fuchsia [první pohled]

Témata článku: Samsung, , , , , , Patřičný kabel, Ostatní zařízení, Slim, Pro +, Charge, Fast, GAL, Samsun, Externí akumulátor, F +, Přední část, Samsung Galaxy s, Sam, Pack, Externí baterie, Galaxy s, Battery +, Fast Charge, Základní balení,