Samsungu unikly kompletní specifikace Galaxy Buds+, novinek nebude mnoho

Pět dní před oznámením sluchátek Samsung Galaxy Buds+ je jasné, že meziročně dojde jen k nepatrnému upgradu. Ze specifikací, které unikly na internet, je zřejmé, že nová verze sluchátek dostane větší baterii s rychlejším dobíjením a také jeden mikrofon navíc. Podpory aktivní redukce šumu se tak s definitivní platností nedočkáme.

Největší novinkou u sluchátek Galaxy Buds+ bude větší kapacita baterie. Ve sluchátkách bude nově k dispozici 85mAh baterie, dobíjecí pouzdro dostane baterku o kapacitě 270 mAh. Připomeňme, že první generace sluchátek měla kombinaci baterií 58/252 mAh. Díky větší kapacitě baterie nepatrně naroste hmotnost jednotlivých sluchátek (z 5,6 na 6,3 gramů), jejich rozměry však zůstanou stejné.

Test první generace sluchátek Galaxy Buds:

Samsung slibuje daleko rychlejší dobíjení sluchátek. Pouhé tři minuty mají vystačit na hodinové přehrávání hudby. Celkově se výdrž sluchátek při přehrávání hudby na jedno nabití téměř zdvojnásobí. Na jejich těle najdeme o jeden vnější mikrofon navíc, dále se z jednoměničového systému přejde na dvouměničový. Jinak jsou změny všehovšudy jen kosmetické, zbytek specifikací totiž zůstává při starém. Tedy až na barevné varianty, sluchátka Galaxy Buds+ mají být k dostání v černé, bílé, modré a červené, a to za 149 dolarů (cca 3 400 Kč).

Zdroj Androidcentral

Diskuze (21) Další článek: Ani chytré žárovky nejsou v bezpečí. Byly zneužity k napadení počítačových sítí

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Buds +, Galaxy Buds, MAh, Internet, Sluchátko, Přehrávání hudby, Galaxy Buds +, Samsun, Kapacita baterie, Novinka, Samsung Galaxy Buds,