Sázka na Galaxy S10e se osvědčila. Samsung chystá hned dvě verze Notu 10

Samsungu se patrně osvědčila sázka na model Galaxy S10e, resp. na třetí „es desítku“, se kterou se původně nepočítalo. A obdobný princip chce jihokorejský výrobce zopakovat i u řady Galaxy Note. V ní byl v posledních letech vždy představen pouze jeden smartphone, letos však mají jít do prodeje hned dva modely řady Galaxy Note 10.

Podle zdroje z Jižní Koreje je zejména v Evropě patrná velká poptávka po menším Galaxy S10e s rovným displejem, a proto se zmenšená verze Notu 10 bude prodávat právě v Evropě. Tabletofon by mohl ctít názvosloví, takže by se mělo jednat o Galaxy Note 10e, úhlopříčka jeho displeje však zatím není známa. Očekává se na úrovni Galaxy S10+, tedy okolo 6,4 palců. Plnohodnotný Galaxy Note 10, který by se měl v Evropě nabízet souběžně, totiž zase povyroste, a to zřejmě až na metu 6,75"! A tak velká úhlopříčka už nemusí být všem uživatelům po chuti.

Současná generace tabletofonu Galaxy Note 9 od Samsungu:

Existenci dvou modelů potvrzují dodavatelé součástek, kteří jsou pro oba modely rozdílní. Vývoj tabletofonů s kódovým označením „Da Vinci“ byl zahájen loni v září, hromadná výroba se na plné obrátky rozjede v květnu. Představení smartphonů řady Galaxy Note 10 se očekává v srpnu, do prodeje půjdou telefony o měsíc později. Mezi největší změny má patřit „beztlačítkový“ design navazující na letošní modely řady Galaxy S10. Uvnitř telefonu samozřejmě nebude chybět stylus S Pen, který by se opět mohl naučit nové kousky.

Zdroj The Bell

Diskuze (14) Další článek: X71 je první Nokia s průstřelem a trojfoťákem. Zaujme i svítícím buttonkem

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Note, Sázka, Jižní Korea, Da Vinci, Verze, Úhlopříčka, Samsun, Evropa, Model, Model řady, The Bell, Noty,