Sazka spustila letní promo akci. Uživatelé dostanou dvojitou porci dat za dobití či 5GB balík za akční cenu

  • Sazka v léta myslí na stávající i budoucí uživatele
  • Při dobití alespoň za 300 Kč dostanete zdarma 2 GB mobilních dat
  • Těšte se i na zlevnění doplňkového balíčku s 5 GB dat

Virutální operátor Sazka mobil představil speciální letní akci, která se týká mobilních dat. Akce probíhá přes celé prázdniny, tj. od 1. července do 31. srpna, a je určena, pro stávající i budoucí držitele SIM karet.

Pokud si v průběhu léta dobijete kredit na předplacené SIM kartě, dostane zcela zdarma dvojnásobný objem dat. Stačí kartu dobít online, tedy na webu operátora, v internetové samoobsluze nebo přes mobilní aplikaci. Stačí dobít 300 Kč kreditu, a místo 1 GB dostanete 2 GB mobilních dat zdarma. Jedná se však o jednu ze čtyř odměn za dobití, v případě využití mobilních dat tak nelze využít zvýhodněné ceny za minutu volání a SMS (v obou případech 1 Kč), neomezené volání v síti Sazka mobil či 100 korun kreditu navíc.

Klepněte pro větší obrázek
Sazka mobil zdvojnásobuje bonus mobilních dat při dobití. Místo 1 GB dostanete při dobití minimálně 300 korunami dvojnásobek mobilních dat zdarma, jen předtím musíte mít v účtu vedenou odměnu za dobití číslo dvě

Kredit je možné čerpat až do jednoho měsíce od jeho aktivace, ale pozor. Ještě před dobitím musíte mít u svého účtu nastavenou odměnu za dobití číslo 2, u nových SIM karet je navíc standardně nastavená odměna číslo 1. Po dobití kreditu totiž výběr odměny už nezměníte. Nevyužitá data se nepřevádějí do dalších měsíců, a po jejich vyčerpání se rychlost mobilního datového připojení sníží na 32 kbit/s.

Majitelé předplacených karet si mohou během léta pořídit 5GB datový balíček za zvýhodněnou cenu 290 korun, přičemž jeho původní cena je 350 Kč. Balíček je možné aktivovat v internetové samoobsluze, mobilní aplikaci či na infolince. Stejné možnosti aktivace platí i pro zákazníky s tarify, kteří si chtějí dokoupit datové balíčky nad rámec svého tarifu. Původní 1GB balíček bude analogicky navýšen na dvojnásobek, a to za stejnou cenu (100 Kč). dokoupený 5GB balíček pak má opět zvýhodněnou cenu 290 korun.

Diskuze (9) Další článek: Další značka to zkouší s bleskově rychlým dobíjením. Infinix slibuje dobití půlky baterie za 4 minuty

Témata článku: , , , , , , , , , Promo akce, SIM karta, SPU, Sazka, Dobití, Data, Balíček, Dvojitá porce, Porce dat