Sazkamobil dává neomezené volání a SMS zdarma. V roamingu EU přidá i data

Virtuální operátor Sazkamobil chce v době koronavirové krize ulehčit svým zákazníkům a od pátečního odpoledne proto zavedl bezplatné neomezené volání a SMS pro svoje předplacené karty. Solidární nabídka ale platí pouze pro hovory a zprávy na čísla vlastní sítě Sazkamobilu, jednotky do dalších operátorských sítí jsou zpoplatněny podle běžného ceníku, tzn. 2,50 Kč za minutu hovoru a 1,50 Kč za odeslanou SMS.

Nabídka se aktivuje ve formě jinak klasicky nabízeného balíčku Neomezené volání a SMS v síti, za který až do konce března nebudou zákazníci nic platit. Pro aktivaci stačí odeslat SMS ve tvaru N na číslo 8866 nebo provést aktivaci v internetové samoobsluze nebo v mobilní aplikaci pro Android nebo iOS. Balíček lze získat také v rámci odměn při dobití částky alespoň 300 Kč, operátor chce ale v těchto dnech minimalizovat nutnost dobíjení kreditu.

„Kredit u nás využívá mnoho zákazníků v důchodovém věku, pro které je aktuální situace nejvíce riziková. Věříme, že tímto krokem pomůžeme lidem jednoduše kontaktovat své blízké a rodinu bez nutnosti osobního dobíjení předplacené karty na terminálech,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel virtuálního operátora Sazkamobil. Zvýhodnění platí pro stávající i nově aktivované předplacené karty.


Aktualizováno 27. března:

Od 20. března do 30. dubna 2020 rozšířil Sazkamobil svoji solidární nabídku také na zákazníky pobývající toho času v zahraničí v některé zemi EU. V roamingu platí akce pro zákazníky s předplacenou kartou i s paušálním tarifem a kromě neomezených hovorů a SMS zahrnuje také neomezená data. V zahraničí totiž může být možnost připojení k internetu omezená a zákazníci jsou mnohdy odkázáni pouze na svůj mobilní telefon.

Zdarma jsou hovory a SMS směřované pouze do České a Slovenské republiky, za jiné země se platí podle běžného ceníku. Do datového objemu ani pro zákazníky v tuzemsku se pak nepočítá prohlížení webových stránek www.vlada.cz, www.mzcr.cz a koronavirus.mzcr.cz. Další podstránky, odkazovaný obsah nebo videa umístěná mimo vypsané weby (domény) ale už do FUP limitu počítány budou.

Diskuze (4) Další článek: Samsung Galaxy Tab S6 Lite bude levnější kovový tablet s dotykovým perem S Pen

Témata článku: , , , , , , , , , Předplacenka, Operátor, Slovensko, Jan Schmiedhammer, Volání, Hovor, Neo +, Běžný ceník, Předplacená karta, Český, Zákazníci, Žďár, Síť, Virtuální operátor, Internet,