Sennheiser CX 400BT vydrží hrát v kuse až 7 hodin. Uživatel si přizpůsobí zvuk podle sebe

Sennheiser uvádí na trh další model zcela bezdrátových sluchátek CX 400BT. Jeho úkolem je přinést kvalitní zvuk do střední třídy. Sluchátka používají stejné 7mm měniče jako vlajkový model Momentum True Wireless 2, díky vypuštěné technologii aktivního potlačení hluku ale mohou být o čtvrtinu levnější. Novinka se na českém trhu bude prodávat od září v černé a bílé barvě za cenu 5 400 Kč.

Konektivitu zajišťuje Bluetooth ve verzi 5.1, podporována jsou zařízení s Androidem i iOS. Kromě klasických kodeků SBC a AAC používaných většinou sluchátek, podporují Sennheisery také aptX. Slušný je údaj o výdrži – na jedno nabití vydrží sluchátka hrát zhruba 7 hodin, po nabití v pouzdře lze ve dvou cyklech přidat energii ještě na dalších 13 hodin.

Náročnější posluchač ocení možnost osobního nastavení zvukového podání pomocí ekvalizéru. Ovládání sluchátek probíhá na vnějších dotykových ploškách mušlí, i zde si můžete typy dotyků a jim přiřazené akce přizpůsobit. Sluchátka podporují hlasové asistenty Siri i Google Assistant a také tzv. multipoint, tedy propojení s více Bluetooth zařízeními. Nastavení pokročilejších funkcí probíhá v aplikaci Sennheiser Smart Control.

Váš názor Další článek: Testujeme Samsung Galaxy Tab S7+. Obří placka těží ze stylusu a klávesnice

Témata článku: , , , , , , , , Uživatelé, SBC, AAC, Nabití, Zvuk, Sluchátko, Multipoint, Kus, Bluetooth zařízení,