Šeptanda: OnePlus chystá chytré hodinky OneWatch

OnePlus One udělal vítr mezi smartphony a stejný kousek chce značka zopakovat i s hodinkami. Jsme teprve u spekulací, vypadají ale zatraceně dobře!

OnePlus One. Prvně obrovský hype, pak první pozitivní recenze, ale v současnosti to vypadá na pořádnou ostudu, protože výrobce není schopný telefony dodat zákazníkům. I tak ale myslí na budoucnost. Tedy alespoň podle Geniálního Chlapce, který přinesl první obrázky a informace o chytrých hodinkách značky OnePlus.

Klepněte pro větší obrázek 
Skica od neznámého tipera webu BGR.

Mají se jmenovat OnePlus OneWatch a známe i pár detailů: OLED displej, na něm safírové sklo, titanové šasi… Nejzajímavěji ale vypadá zmínka o zahnutých článcích baterie umístěné v pásku hodinek. To umožní několikanásobně zvýšit kapacitu baterie v porovnání s mrzkými několika málo sty mAh, které má konkurence. Hodinky by tak mohly vydržet nabité týden, nikoliv den, jak je dnes bohužel obvyklé. Naopak hodinky samotné by mohly být menší, protože v nich nemusí být baterie. Konektor na náčrtcích nehledejte, přístroj se má dobíjet na bezdrátových nabíječkách Qi wireless. To zní skvěle, nemusíte tak neustále myslet na jediné „kleštičky“, bez kterých zkrátka nenabijete. Naopak ale nevíme, jestli hodinky poběží na Androidu Wear (osobně bych si na to vsadil), nebo na nějakém proprietálním OS.

Klepněte pro větší obrázek  
Také tento snímek uveřejnil BGR, původ a proavost jsou opět nejasné...

Udělá značka OnePlus v odvětví chytrých hodinek takový vítr, jako to předvedla ve smartphonech? Přejme si, aby to tak bylo (a tentokrát aby se to obešlo bez výrobních a dodavatelských komplikací).

Diskuze (22) Další článek: Galaxy S5 LTE-A klepe na bránu Evropy. QHD displej ale nečekejte

Témata článku: Oneplus, , , , , , , OnePlus One, OnePlus One 64GB, Značka oneplus, Chytré, Pár detailů, Hod, Skica, SEP, Pozitivní recenze