Sequent Titanium Elektron. Nové samonabíjecí hodinky s průhledným ciferníkem

Značka Sequent je ve světě známá především v souvislosti se samonabíjecími chytrými hodinkami. Firma, která při vývoji hodinek první generace spolupracovala i s českými experty, před dvěma lety prorazila na Kickstarteru. V současné době uvádí do prodeje další model hodinek, Titanium Elektron, které se budou i nadále nabíjet automaticky, pouze díky pohybům vaší ruky.

Výrobce u hodinek vsadil na vzhled běžných mechanických hodinek, které obohatil o chytré funkce. Základem je přesný čas (přesnost na +-0,3 vteřiny/den), který doplňuje až dvouletá výdrž ve stand-by. Pokud necháte hodinky ležet v šuplíku 24 hodin, ručičky se sice hýbat nebudou, hodinky však budou nadále tikat. Stačí hodinky nasadit na zápěstí a jejich čas, chvíli je nosit, čímž je dobijete natolik, že si sesynchronizují přesný čas s telefonem.

Ve smartphonu s Androidem či s iOS si pak můžete spustit aplikaci Oxygen, ve které vidíte denní aktivitu, cvičení se zaznamenanou trasou, výsledky měření srdečního tepu i hodnocení spánku. To se však bavíme o vylepšeném modelu Elektron HR, základní verze hodinek Elektron bude měřič tepové frekvence postrádat. A pak je tu ještě vylepšená verze Elektron HR VIU s průhledným ciferníkem, přes nějž můžete vidět detail samonabíjecího mechanismu uvnitř hodinek!

Představení samonabíjecích hodinek od Sequent Supercharger 2:

Předobjednávky hodinek Sequent Titanium Electron (alias Supercharger 2.1) startují v polovině května. Pokud na oficiálních stránkách zadáte svou e-mailovou adresu, můžete je zakoupit až o 30 % levněji. V ceníku seřazeném podle ceny je nový model až na konci, což znamená, že nebude stát méně než 409 EUR (10 500 Kč). Přesnou cenu hodinek však výrobce zatím neoznámil.

Váš názor Další článek: Trh s bezdrátovými sluchátky má letos vyrůst o třetinu. Posílí čínské značky

Témata článku: , , , , , , , , , Vzhled, Šuplík, Sequent Supercharger, Titanium, Supercharger, Elektron, Přesný čas, Ciferník, Model, Oxygen,