Server Mojelogo.cz spouští WAP-Downloads

(Placená inzerce) Server Mojelogo.cz spustil před několika dny novou bezplatnou službu pro své uživatele. Díky ní si můžete do mobilu stáhnout de facto cokoliv, aniž byste potřebovali kabel či infra.

Novější mobilní telefony dnes vesměs dokážou přistupovat na WAP. Do mobilů lze z WAPu stahovat obrázky, animace, tapety na displej a také melodie v různých formátech. Libovolný soubor je možno nahrát do telefonu také pomocí kabelu ale většina "normálních lidí" kabel k mobilu nemá a ne každému je k dispozici vhodný a správně nakonfigurovaný WAPový server. Služba WAP-Downloads byla inspirována velmi úspěšnou službou TVOJE-FOTO, která již několik měsíců umožňuje stahovaní fotek milenek a přítelkyň na displeje mobilních telefonů a této možnosti již využilo tisíce uživatelů serveru mojelogo.

Služba WAP-Downloads je určena ke stažení "čehokoliv" do mobilu a neomezuje se pouze na obrázky.

Samotná stránka WAP-Downloads je koncipována velmi jednoduše a postup pro stažení libovolného obrázku, animace nebo melodie je také velmi jednoduchý.

Prvním krokem je tvorba obrázku nebo melodie samotné, kterou však musí uživatel zvládnout sám. Na stránkách jsou k dispozici odkazy na freewarové nástroje, které tvorbu nebo konverzi grafických a zvukových souborů umožňují. WAP-Downloads podporuje stahování grafických formátů BMP, GIF, JPG a zvukových formátů MIDI, SP-MIDI a SMAF. Jakmile je soubor vytvořen na lokálním počítači je možno jej kliknutím na označené "uploadovací" tlačítko přenést na WAP server wap.mojelogo.cz. Po nahrání na server je uživateli automaticky vygenerován jedinečný kód. Následuje připojení na WAP server wap.mojelogo.cz (mobilem) a v sekci WAP-Downloads je potřeba vygenerovaný kód zadat. Jakmile je tento kód zadán, je možno ihned příslušný obrázek nebo melodii do mobilu stáhnout.

Prostřednictvím WAP-Downloads si můžete jednoduše stáhnout do mobilu animaci své učitelky zpěvu ve formátu GIF, sípání zuřivého ratlíka nebo příjezd lokomotivy ve formátu SMAF.

Diskuze (31) Další článek: Jak se datuje přes GPRS v síti T-Mobilu?

Témata článku: , Download, Server, Dow, WAP