Sledujte s námi premiéru smartphonu Asus Zenfone 6 ze španělské Valencie

Asus si letos s uvedením nové vlajkové řady smartphonů dal pěkně na čas. Loňský Zenfone 5 přišel už na konci února v Barceloně, na nástupnickou rodinu se tak čeká déle než rok. A podle neoficiálních úniků to vypadá, že čekání má dobrý důvod – Asus by mohl nabídnout technologie nebo design, které ostatní výrobci zatím moc nepoužívají.

Klepněte pro větší obrázek
Parametry telefonu jsou zatím tajné, některé z nich ale už výrobce sám dopředu prozradil. Snapdragon 855 se dal očekávat, zachování 3,5mm jacku rozhodně potěší, stejně jako trojitý slot pro karty. K čemu asi poslouží chytré mechanické tlačítko?

Jak bude Zenfone 6 vypadat, jaké nabídne funkce a zda bude tak jako loni k dispozici i několik odvozených modelů, nebo jen „šestka“ samotná, to se dozvíme už dnes ve 20 hodin. V tento čas odstartuje ve španělské Valencii letošní hlavní tisková konference pro mobilní produkty Asusu.

Tchajwanský výrobce si za místo konání zvolil velmi stylové prostory v rámci Města umění a věd, které se rozkládá v parku Jardín del Turia, vzniklého koncem 80. let v místě vysušeného původního koryta odkloněné řeky Turia, a zahrnuje mnoho pozoruhodných staveb. Tiskovou konferenci můžete sledovat od 20 hodin ve videu v tomto článku.

Diskuze (2) Další článek: Samsung prodává nová „áčka“ jako pekař housky. Už se jich prodalo 5 milionů kusů

Témata článku: Asus, , , , , , , , Asus ZenFone 6 (2019), Šestka, Zen, Valencie, Asus ZenFone, Výrobce, Pře, SMA, Premier