SMS konečně i z Twist roamingu

Po více než půl roku čekání lze z Twist roamingu odesílat textové zprávy ze všech zemí. Paegas tak konečně dohání zpoždění za EuroTelem.
Plný roaming pro předplacené karty zprovoznil Paegas necelý rok pro EuroTelu – bylo to loni koncem června. Zatímco EuroTelu se podařilo už v té době rozchodit odesílání textových zpráv, majitelé Twistů museli čekat až na 18. ledna tohoto roku. Stoprocentní Twist roaming je tedy konečně opravdu stoprocentní.

Konečně můžete posílat SMS!

Od tohoto data konečně můžete, pokud máte Twist, odesílat textové zprávy ze všech sítí, kde Paegasu funguje roaming. Až dosud to šlo pouze v německé síti D1, kde funguje tzv. stoprocentní roaming, tedy jak posílání textových, tak přímé volání. U ostatních operátorů v ostatních zemích nevoláte přímo, ale využíváte zpětného volání. Hovor je sestaven na základě požadavku síťovým kódem. Ostatně o roamingu Twistu jsem napsal nedávno poměrně kritický článek.

Jak EuroTel, tak Paegas tedy nabízí v roamingu předplacených karet srovnatelné služby. Z roamingu můžete volat, přijímat hovory, odesílat a přijímat textové zprávy; jen v síti D1 má Paegas výhodu, protože zde voláte nikoliv na principu zpětného volání, ale přímo, tedy tak, jako kdybyste byli v tuzemsku. Mohou tak konečně využívat i služeb s přidanou hodnotou, tedy GSM Banking (konečně!) a Paegas Info.

Za kolik je textovka?

A jaké jsou ceny? Úplně stejné jako u předplacené karty EuroTel Go; ostatně jiné ani být nemohly:

  • 1. oblast (8 Kč): Slovenská republika.
  • 2. oblast (10 Kč): Andora, Belgie, Bulharsko, Chorvatsko, Dánsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Irsko, Itálie, Jugoslávie, ostrov Man, Lichtenštejnsko, Lucembursko, Monako, Maďarsko, Německo, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Řecko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Turecko, Velká Británie.
  • 3. oblast (18 Kč): Albánie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Kanada, Kypr, Estonsko, Faerské ostrovy, Island, Lotyšsko, Makedonie, Malta, Maroko, Rusko, Seychelské ostrovy, Tunisko, Ukrajina, USA a další země, které zde nejsou uvedeny.
Diskuze (2) Další článek: Seznamte se pomocí textovek!

Témata článku: , , ,