SnapPea: Ovládejte Android z počítače

SnapPea umožní správu Androidu s pohodlím počítače. Multimédia, zprávy, kontakty, screenshoty, aplikace a mnohé další. Je lepší než populární AirDroid?

Program SnapPea slouží k práci se zařízeními s nainstalovaným operačním systémem Android. Prostřednictvím něj můžete spravovat kontakty v telefonu, přesouvat a nahrávat hudbu, videa a obrázky a také stahovat aplikace z internetu do počítače, kde zůstanou zálohované, a přímo je pak instalovat do zařízení.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Výchozí obrazovka, základní informace a možnost pořídit screenshot i na starších Androidech.
Aplikace automaticky rozpozná telefon, který jste k ní připojili.

Přímo z aplikace lze odesílat textové zprávy a program si poradí i s importem hudby z iTunes. SnapPea je tak klasickým správcem pro mobilní telefony, jak jej můžete znát z dob „nechytrých“ mobilů. Je typický svým příjemným designem, jednoduchým ovládáním a rovněž bezplatnou licencí.

Možná se v tomto bodě ptáte, proč instalovat a zkoušet něco nového, když je tu skvělý AirDroid. Protože SnapPea umí více a to, co umí také AirDroid dělá SnapPea lépe, spolehlivěji. S několika telefony jsem si ověřil, že spojení s AirDroidem není příliš stabilní a opravdu mě nebavilo dodatečně zjišťovat, jestli se rozpadlo po odeslání SMS, nebo už před tím. S nativní aplikací SnapPea tyhle problémy odpadají a jestli si chcete být úplně jistí, připojte telefon kabelem.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Správa kontaktů, zpráv, obrázků, hudby a videí.
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Správa aplikací ještě nebyla pohodlnější. Ocenil jsem hlavně možnost hromadně odinstalovat nepoužívané aplikace včetně těch předinstalovaných od výrobce.
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Nastavení aplikace
Diskuze (41) Další článek: Vodafone v listopadu: 7 mobilů od 7 Kč [ceník]

Témata článku: , , , , Počítač, Příjemný design, #Android,