Sony Ericsson vám najde spřízněnou duši

Sony Ericsson připravil zajímavou soutěž o čtyři Sony Ericssonu Z610i. Získá je pouze jeden výherce – jeden telefon přímo pro sebe a tři pro své přátele. Kromě ceny je soutěž zajímavá v tom, že si prostřednictvím krátkého dotazníku můžete nechat vyhledat „spřízněné duše“ z celého světa. S podobně naladěnými lidmi si pak můžete popovídat.

SE_duse.jpg
Našel jsem 33 spřízněných duší

Soutěž není nová, začala už 1. února, a trvá do 1. dubna. Nebyla ale nijak zvlášť propagována, a tak jsme na ni narazili až teď. Výherce bude vyhlášen 29. dubna. Kromě vyplnění úvodního dotazníku s pěti otázkami je pro účast v soutěži nutné co nejoriginálněji odpovědět na otázku „S kým byste si nejraději popovídali po telefonu“ a vymyslet co nejzanícenější a nejkreativnější slogan, který bude propagovat telefon Z610i a jeho funkce. Výhercem se stane ten, jehož odpovědi budou tříčlennou komisí vyhodnoceny jako nejoriginálnější a nejlepší.

Soutěž najdete zde.

Jedna z otázek v úvodním kvízu mě docela pobavila a při odpovědi jsem chvíli zaváhal. Myslím, že nejsem sám, koho by zajímalo, jak na ni odpoví ostatní a proto jsem z ní vytvořil malou anketu.

Váš názor Další článek: O2 nabídne dva nové komunikátory HTC

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , Son, Eri