Sony Ericsson Xperia Neo: útokem vpřed (video)

Název z Matrixu, tělo z Vivazu, prostředí Androidu. Nová Xperia Neo napoprvé okouzlí. Vezmete si červenou nebo modrou pilulku?

Sony Ericsson zahájil frontální útok. Pouhého půldruhého měsíce od představení na veletrhu v Barceloně nám servíruje finální odladěný vzorek novinky Xperia Neo. Telefon s matrixovským názvem posbíral to nejlepší z designu, zpracování, softwaru, výbavy i konektivity a zabalil to do jediného těla. Teď už je jen na vás, zda si vyberete modrou, nebo červenou variantu, kterou jsme dostali na testování.

Xperia Neo obsahuje i takové libůstky jako fotografický čip Exmor R, technologii Bravia Mobile pro lepší zobrazování videa a fotek a dokonce také konektor HDMI. Sony Ericsson rozdával plnými hrstmi a otázkou zůstává, zda se mu jeho štědrost nevymstí. Také si říkáte, v čem se tedy nová Xperia Neo vlastně liší od vlajkové lodi Xperie Arc? Na rozdíly se mimo jiné podíváme v následujícím videu, už teď můžeme předeslat, že jich mnoho není, rozhodovat bude tedy hlavně subjektivní líbivost designu a cena.

Sony Ericsson Xperia Neo
Sony Ericsson Xperia NeoSony Ericsson Xperia Neo vychází vzhledově z modelů Vivaz, ale místo Symbianu na něm běží operační systém Android. Gigahertzový procesor umožňuje záznam i přehrávání videa, a to třbea i na velké obrazovce, ke které lze mobil připojit pomocí HDMI kabelu.rozměry a hmotnost: 116 × 57 × 13 mm, 126 g
displej: 3,7'', TFT LCD, 480 × 854, 16 mil. b., kapacitní
sítě a data: GSM (850/900/1 800/1 900 MHz), WCDMA (900/2 100 MHz), GPRS, EDGE, HSDPA (10,2 Mb/s), HSUPA (2 Mb/s), GPS
konekt.: microUSB, Bluetooth, Wi-Fi, HDMI
paměť: 320 MB, 512 MB RAM, microSDHC
baterie: 1 500 mAh, procesor: Scorpion 1 000 MHz
operační systém: Android 2.3
hudba: FM rádio, 3,5mm jack
fotoaparát: 8Mpx (3 264 × 2 448), video (1 280 × 720), autofocus, diodový blesk
80%
hardware
N/A*
software
katalogpreviewinfo výrobce
cena: ještě se neprodává

Diskuze (87) Další článek: Vodafone zve studenty na Noc oživlých SMS (aktualizováno)

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , , , , Sony Ericsson Xperia neo, Son, Neo, Eri, Útok, Neo +,