Sony Ericsson Xperia Play pro 10 šťastlivců čeká na Facebooku

Chcete být mezi prvními deseti šťastlivci v České republice, kterým bude nová herní Xperia Play říkat pane? Sony Ericsson spouští ve čtvrtek 14. dubna soutěž s názvem First 10, ve které se deset výherců stane majiteli celosvětově prvního smartphonu s certifikací PlayStation, modelu Sony Ericsson Xperia Play. Ten se na českém trhu pak začne oficiálně prodávat v průběhu května.

Výherní telefony budou očíslované a jejich majitelé tak budou mít záruku, že se jedná opravdu o jeden z prvních deseti kusů u nás. Unikátní soutěž, do níž budou zapojeny populární počítačové hry, bude spuštěna na oficiálním českém Facebook profilu Sony Ericsson Czech Republic. Cílem celé hry je najít telefon – ten, kdo jej objeví jako první, se stane jeho šťastným majitelem. Soutěž bude probíhat ve vybraných městech po celé České republice od 14. dubna do 6. května.

Sony Ericsson R800i Xperia Play
Sony Ericsson Xperia PlayJeden z mála vyloženě herních telefonů je na první pohled obyčejný androidový smartphone, jeho výsuvná část však neskrývá QWERTY klávesnici, ale tlačítka pro ovládání her. Výkon pro jejich běh zajistí gigahertzový procesor s jádrem Scorpion a GPU Adreno 205.rozměry a hmotnost: 119 × 62 × 16 mm, 175 g
displej: 4'', TFT LCD, 480 × 854, 16 mil. b., kapacitní
sítě a data: GSM (850/900/1 800/1 900 MHz), WCDMA (900/2 100 MHz), GPRS, EDGE, HSDPA (10,2 Mb/s), HSUPA (2 Mb/s), GPS
konekt.: microUSB, Bluetooth, Wi-Fi
paměť: 400 MB, 512 MB RAM, microSDHC
baterie: 1 500 mAh, procesor: Scorpion 1 000 MHz
operační systém: Android 2.3
hudba: FM rádio, 3,5mm jack, stereorep.
fotoaparát: 5Mpx (2 592 × 1 944), video (1 280 × 720), autofocus, diodový blesk
79%
hardware
N/A*
software
katalogpreviewinfo výrobce
cena: ještě se neprodává

Každý, kdo chce mít šanci na získání jednoho z prvních deseti telefonů Xperia Play, se může do interaktivní hry zapojit registrací v soutěžní aplikaci na Facebook profilu Sony Ericsson. Princip First 10 není složitý – ten, kdo první telefon najde, se stane jeho šťastným majitelem. Soutěž inspirovaná samotným herním obsahem Xperia Play bude mít deset samostatných kol, v každém z nich se vyhrává jeden telefon. V každém kole budou soutěžící postupně seznámeni se třemi indiciemi, pro jejichž splnění zapojí i vlastní nasazení a schopnost rychle reagovat. Setkají se s motivy úspěšných her Need for Speed, Bruce Lee Fighting nebo FIFA 10.

První indicie bude vyzrazena prostřednictvím speciální aplikace na Facebook profilu, druhou indicii budou muset soutěžící odhalit s pomocí promotérů či QR kódů přímo v terénu. Právě proto se soutěž koná ve více městech. S třetí indicií pak přichází rozuzlení hádanky a následně hledání utajené lokace telefonu Xperia Play. Ten, kdo první místo s telefonem najde, se v daném kole stává vítězem. V období od 14. dubna do 6. května tak bude postupně vyhlášeno všech deset vítězů.

Start soutěžních kol v jednotlivých městech:

  • Praha – 14. 4., 19. 4., 3. 5.
  • Brno – 14. 4., 29. 4.
  • Ostrava – 17. 4.
  • Plzeň – 18. 4.
  • Hradec Králové – 19. 4.
  • Liberec – 26. 4.
  • České Budějovice – 27. 4.
Diskuze (27) Další článek: Vodafone si znovu hledá nové sídlo

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , , , , , Sony Ericsson Xperia Play, Play, F +, Herní telefon, PLA, Výsuvná část, FAC, Bruce Lee, Šťastný majitel, Pro +, Eri, Son,