Sony si oblíbilo design Loop Surface. Nástupce bezrámečkové Xperie XA bude vypadat jako nejvyšší model

Sony s příchodem nového vlajkového modelu Xperia XZ na podzim letošního roku pozměnilo designový výraz svých smartphonů. Ne že by šlo přímo o revoluci, ale nový styl Loop Surface vypadá bezpochyby ladněji a elegantněji než poněkud okoukaný Omnibalance.

Klepněte pro větší obrázek

Není proto divu, že kromě vlajkové Xperie XZ a zmenšené Xperie X Compact na stejné designové pojetí mají navázat i další modely. Už na veletrhu MWC 2017 v Barceloně bychom se měli setkat s nástupnickým modelem po Xperii XA. Ta nás zaujala hlavně minimálními bočními rámečky.

Klepněte pro větší obrázek

Tohoto designového prvku bylo možné docílit vypuštěním čtečky otisků, která bude patrně absentovat také u nástupce. Podle snímků, které zveřejnil uznávaný twitterový účet @OnLeaks a portál slashleaks.com to vypadá, že nová generace Xperie XA přinese prakticky shodný design, pouze se seříznutím vrchní a spodní hrany. Zůstat by měl pětipalcový displej, další podrobnosti o výbavě v tuto chvíli neznáme.

Diskuze (14) Další článek: Instagram za dva roky zdvojnásobil počet uživatelů. Už jich má 600 milionů

Témata článku: Sony, , , , , , , Microsoft Surface, Microsoft Surface 64GB Wi-Fi, Sony Xperia XZ, DESI, OmniBalance, Surf, Son, Model, Nejvyšší model, Nový styl, Twitterový účet, Mode, Nástupce, Děs, Nástupnický model, Pětipalcový displej, Nástup, Jak