Soutěž: Nelíbí se vám barvy MobilManie? Udělejte si vlastní!

Zajímavou novinkou nové MobilManie, kterou jsme oficiálně spustili ve středu, jsou tzv. kabátky. Vlastnost, která umožní měnit všechny barvy MobilManie včetně písma, a to natrvalo. Pokud si do konce července uděláte vlastní kabátek, můžete vyhrát drobné příslušenství k mobilu.

Když jsem se ptal v jedné starší diskusi na to, jakou máme na nové MobilManii použít barvu, většinou se mi dostalo odpovědi, že máme nechat tu starou. I přesto jsme nakonec dospěli k tomuto rozhodnutí: barvy MobilManie si budou moc měnit sami čtenáři. Od toho okamžiku byla sice ještě dlouhá cesta a hodně úsilí k vlastní realizaci, ovšem výsledek určitě stojí za to.

Abychom vás nalákali k vytváření vlastních kabátků, jak skinům říkáme, máme pro vás malou soutěž. Všechny kabátky, které byly vytvořeny od začátku spuštění nové MobilManie kromě kabátků naší redakce a zaměstnanců společnosti Computer Press a jejich příbuzných, budou zařazeny do soutěže o nejlepší a nejhezčí kabátek. „Odborné“ porotě, která se skládá z mé maličkosti, kolegů Vladislava Janečka (redaktor Mobilit a MobilManie), Marka Lutonského (šéfredaktor Mobilit), Ivana Lukáše (redaktor Mobilit), Tomáše Holčíka (šéfredaktora Živě), Ladislava Valíka (šéfredaktora Doupěte) a případných náhodných kolemjdoucích slečen, bude pomáhat klikavost kabátků, tj. počet lidí, který si je oblékl, a jejich hodnocení. Soutěž bude ukončena koncem července.

Díky kabátkům může MobilMania vypadat takto:

nebo třeba takto:

případně takhle:

nebo také naprosto jinak. Můžete měnit barvu všech důležitých částí, odkazů i samotného textu. Prostě si udělejte MobilManii dle vaší libosti.

Abychom předešli maniakálnímu kabátkování, máme několik omezení - kabátky s názvy typu „sdhdfsjkfk“ budou mazány, stejně tak kabátky se sprostými a hrubými jmény. Abychom mohli výherce nějak kontaktovat, uvádějte vždy svůj kontaktní e-mail, na přezdívce nezáleží, ovšem usnadní nám orientaci.

Poznámka: Nové vlastní kabátky se ukládají pod záložku Vaše kabátky, a to nejnovější na první místo. Nejstarší kabátky jsou na poslední stránce, mezi kterými lze přecházet pomocí „stránkování“ dole na stránce.

Jak jsem již psal, kabátky lze hodnotit. Právě vaše hodocení nám pomůže vybrat ty nejlepší kabátky, proto známkujte, ať nám v nelehkém úkolu pomůžete. A abych nezapomněl, hodnocena bude i originalita názvu.

A jaké jsou ceny? Vzpomínáte si na článek o krytech na mobily zapůjčených od společnosti Ramex? První cenou budiž balíček dvou krytů a bondovky dle vlastního výběru z nabídky této firmy, další dvě ceny jsou pak kryty také dle vlastního výběru; aktuální nabídku najdete na webu společnosti. A proč právě kryty na mobil? Protože kabátky mají s kryty mnoho společného - jsou to takové kryty na MobilManii.

A když nebudete tvořit kabátky kvůli výhrám, udělejte si je alespoň pro vlastní potěšení - od toho tu přece jsou. Přeji veselé kabátkování a hodně spokojených chvil strávených s naším mobilním časopisem.

Poznámka: Vytvářet kabátky umí pouze prohlížeč Internet Explorer 5.0 a vyšší, ostatní prohlížeče sice nastaví již hotový kabátek, ale vlastní nevytvoří.

Diskuze (10) Další článek: Máte svůj telefon opravdu rádi?

Témata článku: , , Bar, Mobil, Náhodný kolemjdoucí, Soutěž, MOBI, MobilManie